hello!
u mnie piekne sloneczko i .... bol glowy
towarzyszacy od wczoraj :-( koszmar!
ankzoc, moj synek tez bb lubi tę bajke
Dotkass, 16 tc no no no ! super
ja jestem za lykaniem witamin, w trybie bez ciazy nie lykam, ale teraz uwazam ze warto, nie zaszkodzi a moze pomoc
to ze babcie i mamy nie lykaly witamin to dla mnie zaden argument
chociaz akurat moja lykala...Falvit
pewnie wtedy jedyny dostepny na rynku
muzyke klasyczna uwielbiam i moja rodzinka tez, moj starszy synek chodzi na skrzypce i pianinko, uwielbia :-) sluchalam muzyki powaznej w ciazach, slucham nadal, moi synkowie tez maja plyty z muzyka powazna dla dzieci
szczerze to nie sadze by to mialo AZ taki wplyw na inteligencje i rozwoj...ma na pewno, jako kolejny bodziec i cenna stymulacja, ale na pewno nie definiuje zdolnosci az w takim zakresie jak to nie raz ksiazki i artykuly opisuja
pieknego dnia wszystkim paniom!!!
u mnie piekne sloneczko i .... bol glowy
towarzyszacy od wczoraj :-( koszmar!ankzoc, moj synek tez bb lubi tę bajke
Dotkass, 16 tc no no no ! super

ja jestem za lykaniem witamin, w trybie bez ciazy nie lykam, ale teraz uwazam ze warto, nie zaszkodzi a moze pomoc
to ze babcie i mamy nie lykaly witamin to dla mnie zaden argument

chociaz akurat moja lykala...Falvit
pewnie wtedy jedyny dostepny na rynkumuzyke klasyczna uwielbiam i moja rodzinka tez, moj starszy synek chodzi na skrzypce i pianinko, uwielbia :-) sluchalam muzyki powaznej w ciazach, slucham nadal, moi synkowie tez maja plyty z muzyka powazna dla dzieci
szczerze to nie sadze by to mialo AZ taki wplyw na inteligencje i rozwoj...ma na pewno, jako kolejny bodziec i cenna stymulacja, ale na pewno nie definiuje zdolnosci az w takim zakresie jak to nie raz ksiazki i artykuly opisuja

pieknego dnia wszystkim paniom!!!
:-)
ja bym sie nie odwazyla podniesc mego 19kg synka, jak mialam 3 latka gdy bylam w II ciazy tez nie nosilam, bardzo mi tego brakowalo i tesknilam za podnoszeniem i tuleniem, ale jak mus to mus
Mam gdzie mieszkać więc nie stoimy pod ścianą, ja lubię wszystkiego dopilnować ale zastanawiam się czy w m-cu marcu będę w stanie nad wszystkim zapanować! A ja lubię tak mieć zrobione po swojemu... a wiem, że w poprzedniej ciązy niby przez spokojne sprzątaniie mieszkania, dostałam skurczy i musiałam leżeć, nie wiem czy to nie zbyt wiele jak na kobietę ciężarną.... poza tym kasę na remont mamy a ja ciągle nie zdecydowana czy podłogi jasne chce czy ciemne jakie drzwi ech... mówię wam jakiś hardcor
. jeśli chodzi o ból głowy to ja miałam ale nie takie jak po urodzeniu Mai wtedy dostałam bóli migrenowych, matko boska aż wymiotowałam byłam u neurologa, miałam też rezonans robiony ale wszystko ok werdykt "migrena"