reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kokusia super Ci:****

ja po 3 ostatnio ciągle sie tylko kloce:p

:-D
ja stwierdziłam własnie,że jestem uzalezniona od kompa chyba :szok:
poszłam oglądać na dobre i na złe...i zamiast leżeć i oglądać przypełzałam do kompa :baffled:

Kokusia i jak się sprawdziły kozaczki w panterkę ?????? Kinkija zapewne zaproponowała by Ci do nich lateksy :-p:-D
Tygrys za to tylko rosół :-D

Kokusia super Ci:****

ja po 3 ostatnio ciągle sie tylko kloce:p

Kanus my też się często kłócimy ale bardzo szybciutko się godzimy :tak:a potem M jeszcze bardziej się stara :-)

:-D
ja stwierdziłam własnie,że jestem uzalezniona od kompa chyba :szok:
poszłam oglądać na dobre i na złe...i zamiast leżeć i oglądać przypełzałam do kompa :baffled:

Kokusia i jak się sprawdziły kozaczki w panterkę ?????? Kinkija zapewne zaproponowała by Ci do nich lateksy :-p:-D
Tygrys za to tylko rosół :-D

Pyciolku no jeszcze nie sprawdzane i przez najbliższy tydzień poczekają:-(
Hahahahahaha lateksy to jeszcze nie na mój tyłek :zawstydzona/y: ale może wkrótce ;-) a na razie radzimy sobie z innymi gadżetami :-D

Kanus my też się często kłócimy ale bardzo szybciutko się godzimy :tak:a potem M jeszcze bardziej się stara :-)

Pyciolku no jeszcze nie sprawdzane i przez najbliższy tydzień poczekają:-(
Hahahahahaha lateksy to jeszcze nie na mój tyłek :zawstydzona/y: ale może wkrótce ;-) a na razie radzimy sobie z innymi gadżetami :-D

jakimi ????????
opowiadaj :-D:-D

i czemu poczekają?????

hej
No jestem :-D

Ogarniałam dom.
i ani na chwilę nie wpadłaś...????? ja nie wiem :baffled::-D ja to bym co 10 minut zaglądała....z moim nawykiem teraz :eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to jak masz po czasie to wpadnij też do mnie ogarnąć :-D:-D

:zawstydzona/y: nic nie powiem:-p;-) a poczekają bo świąteczne kartki w kalendarzu ;-)

aaaaaaa już czaję :cool2:

właśnie sobie uświawomiłam,że moje dziecko zaraz skończy 4 latka....szok :szok: a jeszcze zupełnie niedawno inwestowałam dla Niego w pampery, nocy ile nie przespanych....ma-sa-kra....( 2 lata i 3 miesiące miał jak się nade mną zlitował i przespał całą ) :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
i ja jestem....
zaliczyłam dzisiaj z Julą kulki po przedszkolu i zakupy zimowe...wiec na śnieg powoli szykujemy sie...

Pyciolku a już niedługo znowu pampersy i nieprzespane nocki...

reklama
Do góry