reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Gwiazdo, hahaha:-D.. , ale mi pojechala:-D

Ciesze sie, w kazdym razie, ze wszystko ok, juz mozesz byc spokojna:-). Dwunasty tydz, maluszek fika, super. I mam czutke , ze to chlopak:-)..

Witam wieczorkowo laseczki :-) U mnie już prawie weekend ;-)właśnie mnie mężuś na piwko "zaprosił":-D:-D Normalnie ostatnio mam z nim aż za dobrze:zawstydzona/y:

ELLO !!!:-)
a tu co się dzieje??:-D Kaja w ciąży?:szok: ale mnie omineło:-(gdzieś jeszcze pojawiły się nowe suwaczki? zdrówka dla brzucholek i całej reszty;-)

U mnie zmiany, jutro mam zlozyc wypowiedzenie i idę do konkurencji. Mam strasznie mieszane uczucia,ale dłużej w tej firmie nie pociągnę bo inaczej wyląduję u psychiatry:no:
Zapominajko jak tam po wizycie?
Kanuś dziękiiiiiiiii:-)

Kankiya powodzenia w nowej pracy i oby była lepsza niż poprzednia :tak:

Wróciłam :-D

Ło matko. Córa marnotrawna powróciła ;-)

Nareszcie się zdecydowałaś na zmianę!!! Trzymam kciuki!

U mnie wszystko w jak najlepszym porządku. Maluszek pięknie rośnie, ładnie przybiera i widziałam jak sobie fika :-D

Zapominajko super:-):-):-) to już teraz możesz spokojnie odetchnąć i cieszyć się resztą ciąży:tak::tak::tak:

Pyciolku na wyrko i odpoczywać:tak:

Kochane. Oglaszam uroczyscie, ze Maria wypowiedziala swe pierwsze " R" :-D..

KANKIJA, siemanitos.. Niezle sie zycie potrafi " przewrocic" co:-D..

PYCIOL, kanapke sobie zapodaj z nutella i pomidorem, a od razu sił nabierzesz:-D..

KOKA, co Ty robisz temu mezowi, ze on tak Cie rozpieszcza:-D? I tu m.in. o tostach mowa;-)..

Ostatnia edycja:
Kochane. Oglaszam uroczyscie, ze Maria wypowiedziala swe pierwsze " R" :-D..

KANKIJA, siemanitos.. Niezle sie zycie potrafi " przewrocic" co:-D..

PYCIOL, kanapke sobie zapodaj z nutella i pomidorem, a od razu sił nabierzesz:-D..

KOKA, co Ty robisz temu mezowi, ze on tak Cie rozpieszcza:-D? I tu m.in. o tostach mowa;-)..

Gratulacje pierwszego "r":tak::-)
Kajuś kompletnie nie wiem:-p;-):zawstydzona/y::-D Ostatnio sam siebie przechodzi:-) Dziś np. przyjechał kurier z bucikami niespodziankami dla mnie:-) (kozaczki w panterkę)

Kankiya kochana Ty moja:*:* nareszcie trafilas gdzie trza:p

A ciezarowek przybywa......Kajaczek, Pyciolek ,Zapominajka, Madzia.....same zaciazone....

Ale mam pyszny rosolek :))))) wyszedl mi jak nigdy:p
A za oknem pochmurno i nudno.....mis szybciej wrocil do domku bo padalo,i sie zwineli z budowy calej....

oh objadajcie sie i rozkoszujcie szalone ciezarowki":p hahaha

Zapominajko ciesze sie ogromnie ,ze wszystko jest ok:)))) super wiesci:*

Gratulacje pierwszego "r":tak::-)
Kajuś kompletnie nie wiem:-p;-):zawstydzona/y::-D Ostatnio sam siebie przechodzi:-) Dziś np. przyjechał kurier z bucikami niespodziankami dla mnie:-) (kozaczki w panterkę)

wooow, ma facet jaja...:-)
tylko gratulowac:tak:

A gdzie nasza Madziulinda? i Agacia?
Nie, no Agacia jak wczoraj poszla spac to do dzisiaj nie wstala:-D..Pyciol to wiem, je:-p:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry