reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zapominajko będzie dobrze :-)
Kaja z ta łazienką to sie tak za bardzo nie zaprzyjaźniaj ;-)
Wylewamy dzisiaj strop, kurcze myslałam, że to będzie się przeciagać w nieskończoność, ale na szczęście kolejny etap zakończony.
Nikogo w tej pracy nie ma :confused: 4 osoby na cała firmę to chyba za mało.
Dzisiaj odwiedzamy małego brzdaca u koleżanki juz się nie moge doczekać bo taka fajna jest ta mała.

hEJKA....

NIE WIEM CO I JAK,ALE JA TEZ CHCE KIELISZEK:p

Zapominajko bedzie wsszystko git spokojna glowka;*

Kajaczku spokojnie....mniej stresu wiecej usmiechu:p hahha:*

Zanpolo...powodzonka:)

A u nas leje za oknem....a mialysmy isc z Mari na rowerek....;/ zawsze cosik...
Naczynia w zlewie czekaja.... czesci kuraka na rosolek tez....a ja mam leeeenia takiego jak stad do Polandi....

cza sie za siebie i wszystko dookola zabrac nie ma rady...;/

ELLO !!!:-)
a tu co się dzieje??:-D Kaja w ciąży?:szok: ale mnie omineło:-(gdzieś jeszcze pojawiły się nowe suwaczki? zdrówka dla brzucholek i całej reszty;-)

U mnie zmiany, jutro mam zlozyc wypowiedzenie i idę do konkurencji. Mam strasznie mieszane uczucia,ale dłużej w tej firmie nie pociągnę bo inaczej wyląduję u psychiatry:no:
Zapominajko jak tam po wizycie?
Kanuś dziękiiiiiiiii:-)

Kankiyja widzę Cię :-D:-D:-D dalej chodź na bb :crazy:
mówisz i masz kochana;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wróciłam :-D

ELLO !!!:-)
a tu co się dzieje??:-D Kaja w ciąży?:szok: ale mnie omineło:-(gdzieś jeszcze pojawiły się nowe suwaczki? zdrówka dla brzucholek i całej reszty;-)

U mnie zmiany, jutro mam zlozyc wypowiedzenie i idę do konkurencji. Mam strasznie mieszane uczucia,ale dłużej w tej firmie nie pociągnę bo inaczej wyląduję u psychiatry:no:
Zapominajko jak tam po wizycie?
Kanuś dziękiiiiiiiii:-)
Ło matko. Córa marnotrawna powróciła ;-)

Nareszcie się zdecydowałaś na zmianę!!! Trzymam kciuki!

U mnie wszystko w jak najlepszym porządku. Maluszek pięknie rośnie, ładnie przybiera i widziałam jak sobie fika :-D

reklama
No, to super:-). Juz myslalam ze sie nic nie dowiem, bo tam, na maju " wiecie gdzie"...ja nie wiem gdzie...
Tzn domyslam soe, ale rozumiem ,ze to nie dla wszystkich, haha:-D..
Zapominajko, super, strasznie sie ciesze!

Do góry