reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kaja Twoja babcia wymiata :-D Padłam dosłownie,

Madzienko kciuki trzymam &&&&&
Swoją drogą ciekawe, czemu taka różnica w cenie. Dziewczyna ma maju pisała, że on zapłaci 450 zł :szok:

Zanplo u nas upominki rada rodziców załatwia dla całego przedszkola, więc mamy z tym spokój.

Tygrys u nas też te tiry bywają :tak:

reklama
Witam

Victoria w końcu zdrowa, ale przepuklina nas nie ominie i w listopadzie trzeba ja zrobić , narazie o tym nie myśle tylko pomału szykuje sie do wyjazdu, jedziemy do San Diego w Kalifornii . Muszę powyciagac letnie rzeczy bo tam 26 stopni, trochę wygrzeje swoją dupke haha

Kaja babcia super usmialam sie ;)))

Zapominajko mój dzień sie dopiero zaczął haha ale tez już czekam na wieczór jak pomyśle ile jeszcze do zrobienia :(((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Renia przepuklina to nic strasznego podobno. Na pewno szybko Viktoria wróci do formy.
A ciepełka bardzo zazdroszczę. Sama bym się chętnie wygrzała!

Wszyscy mi to samo mówią , ale najbardziej sie stresująca tym ze mam być przy tym zabiegu, mój M wymiekl, powiedział ze on poczeka na nas :(((( i boje sie tego ze nieporadze sobie z angielskim jak zaczną jakieś techniczne nazwy do mnie mówić :(

Zapominajko ja nie mogę edytowac swoich postów jak pisze z telefonu , jak to robię to wszystko sie kasuje :( , więc jak chce dopisać coś do posta to muszę zrobić drugi
Ooooo teraz sie udało

Bo miałam wam dopisać ze kiedyś jak pojechałam na pogotowie ze swoją klientka ( bo to starsza kobiecina i nikt z dzieci nie mógł tego zrobić :( ) miała straszne wymioty, prosi mnie ze chce wymiotowac żebym jej coś dała, ja sobie myśle z kad ja jej wiaderko wezme, wzięłam ta kaczke do siusiania i jej daje, ona tak patrzy na mnie zdziwiona - to jej mówię ze czyste, ze może użyć i trzymała tak z minutę i mówi do mnie ze tu na ścianie wiszą specjalne jednorazowe woreczki do tego :eek: a zkad ja to mogłam wiedzieć haha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja już po wizycie....pani doktor zadowolona z wyników, ale każe mi więcej leżeć bo wtedy maluszek szybciej i lepiej rośnie...a nasz bąbelek podobno ciut za mały na ten wiek ciąży...ale z Julą było podobnie więc chyba taka nasza natura....
wink2.gif

Zapominajko ja ostatnio mam takie dni codziennie:-(Hania działa mi tak na nerwy. Wraca padnieta z przedszkola i jęczy od samego progu:dry::dry::dry:.

A zapomnialam sie wam pochwalic, ze ostatnio jak byłam u mamy to spisała mnie policja. Nie wiem o co im chodziło, bo parkowalam na poboczu. Moze o to, ze auto bylo otwarte:confused:ale ja nigdy go nie zamykam:-p Mam nadzieje,ze mandatu nie dostane:dry:.

Kaja babcia superasna, tez chce taką:-D

Renia nie martw sie na zapas,poradzisz sobie:tak:.

Tygrys pochwal sie co upolowałas?

aaa te worki prózniowe chyba teraz w netto są, ja chyba sie skusze, jak tylko dojade na zakupy:-p

reklama
wróciłam :-D

dziecko śpi, ale fajnie...:zawstydzona/y: mężowy ma teraz drugie zmiany i ja sama teraz z nim walczę....jeszcze tylko jutro :) Pochłonęłam kolację z prędkością światła i czekam na Was moje drogie Panie....

wyłazić, czas na pogaduchy :-D

Madziu super,że u Was wszystko dobrze :)
a ja jutro rano lecę na badania ....ale mi się nie chce bleeeeeeeeee
byłam u ogólnego by przepisał mi skierowanie...przepisał ale tylko na mocz, morfologie, OB i tsh...tylko na tyle mógł przepisać ogólny... trudno, za resztę zapłacę...

Do góry