Ruda1979
Fanka BB :)
ja generalnie jestem za in vitro,bo nie ma nic piękniejszego niż przytulić własnego szkraba
nie mówię,że obrażanie kogokolwiek jest ok ale rozumiem GKVIP-też bym pewnie na jej miejscu podchodziła emocjonalnie do tego.
I uważam,że aborcja też powinna być legalna.
Każda z nas ma prawo sama o sobie decydować,a sytuacje w życiu bywają różne...chyba lepiej poddać się aborcji niż potem wyrzucić dziecko na śmietnik...
mysiaczek - myślałam,że skoro masz wykształcenie medyczne to przedstawisz zagadnienie pod tym kątem...
nie mówię,że obrażanie kogokolwiek jest ok ale rozumiem GKVIP-też bym pewnie na jej miejscu podchodziła emocjonalnie do tego.I uważam,że aborcja też powinna być legalna.
Każda z nas ma prawo sama o sobie decydować,a sytuacje w życiu bywają różne...chyba lepiej poddać się aborcji niż potem wyrzucić dziecko na śmietnik...
mysiaczek - myślałam,że skoro masz wykształcenie medyczne to przedstawisz zagadnienie pod tym kątem...
. Matka po porodzie musi się zrzec praw ( jesli jest ojciec on takze), ma jeszcze 6 tyg. na zmiane decyzji. Jesli prawnie sie zrzeknie, to takie dziecko trafia do adopcji i oczekuje na rodzine, ktora je pokocha. Niestety przewaznie dzieci nie maja takiego szczescia i trafiaja do placowek, badz sa chore i tez wtedy trudno znaleźć im rodzine. sa tez przypadki, ze dzieci maja starsze rodzenstwo i wskazane byloby zeby byly razem. Kto na "dzien dobry" zdecyduje sie wziac 4, 5 dzieci? Malo chetnych. Kazdy czeka na rozkosznego noworodka, a tych do adopcji nie ma