reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Aj kochane,bo oni tutaj nie zabrali sie nawet jeszcze za nasze papiery, jeżeli chodzi o te złożone o pobyt... no dopoki tego nie zrobią to oni nie wezmą Mariki do szkoly...(tam sa takie zajecia dla 4 -5 latkow) chyba ,ze skonczy 6 lat, bo przedszkola to sa tutaj ,ale tylko prywatne.......:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja chce do domu....i postanowione jak nic ,ze w przyszłym roku wracamy......nie ma bata,ze mnie tutaj ktos zatrzyma....:-(

Kana jakoś dziwnie. Sami produkują sobie obywateli bez praw i umiejętności zdobywanych w szkole.
Ale jeśli czujesz się źle za wielką wodą, to wracaj do nas!!! Nawet szybciej :tak:

Aj kochane,bo oni tutaj nie zabrali sie nawet jeszcze za nasze papiery, jeżeli chodzi o te złożone o pobyt... no dopoki tego nie zrobią to oni nie wezmą Mariki do szkoly...(tam sa takie zajecia dla 4 -5 latkow) chyba ,ze skonczy 6 lat, bo przedszkola to sa tutaj ,ale tylko prywatne.......:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja chce do domu....i postanowione jak nic ,ze w przyszłym roku wracamy......nie ma bata,ze mnie tutaj ktos zatrzyma....:-(

kurcze, tyle czasu tam jestescie i nikt sie jeszcze nie zabral za podstawowe sprawy? kanal...
ale jesli cie pociesze Kanus, to nie tylko kanada jest taka spieszna, tu z tego co wiem ludzie tez czekaja na cokolwiek niebotyczne terminy...no tylko tu sie czlowiek wkurzy , wsiada na prom i za 8 godz jest w pl...

Kanusia, trzymaj sie dzielnie, juz tyle czasu wytrzymaliscie to jeszcze chwilke dacie rade, a moze to juz naprawde momencik:tak:

sciskam Cie moooocno slicznotko

Kanusia dacie radę...trzymam za Was kciuki :tak: A powiedz mi jak tam praca Kamila ?

A ja mam wrażenie ,że mój maz jest alkoholikiem :eek: nie ma dnia bez piwka :baffled: powiedzcie mi czy przesadzam czy coś w tym jest ?:baffled:

reklama
Hej babeczki,
od jutra mam wolne a w pon do nowej pracki-oby było lepiej;-)
Kanuś powtarzam slowa Kajki skoro tyle wytrzymaliście to juz chiwila moment i zleci a nóż zmieni się coś niespodziewanie na lepsze,ściskam mooocno
Kokuś następnym razem jak będzie Wrocek to pisz do mnie ,umówimy się na kawkę;-)

a co do alkoholizmu ja tez miałam taki okres ,że codziennie musiało byc piwko i jesli nie jest ich codzienne więcej niz jedno wydaje mi się, że to norma a długo to trwa Pyciol? zawsze tak było?

Ostatnia edycja:
Do góry