december
Fanka BB :)
Dziękki dziewczyny za info o Cebionie. Na następnej wizycie podpytamy o sens.
Witaminę D podajemy codziennie 3 krople do buzi, gdzieś nam ta krzywica z tyłu głowy huczy (tzn możliwość jej wystąpienia) plus ta choroba Borka, która może kości zaatakować - no jakoś tak się składa, że pilnujemy. Bierzemy Vigantol i jest ok, młody nie krzywi się.
Odkąd odstawiłam cycki i karmię MM to kazano nam kategorycznie odstawić witaminę K (i powędrowała w świat).
Wróciliśmy z koncertu w klubie studenckim. Czułam się staaaaroooo... ale wyskakałam się za wszystkie czasy, a jak się człowiek wypocił - wow - jak po solidnej dawce fitnessu hehe
Dobrej nocy
Witaminę D podajemy codziennie 3 krople do buzi, gdzieś nam ta krzywica z tyłu głowy huczy (tzn możliwość jej wystąpienia) plus ta choroba Borka, która może kości zaatakować - no jakoś tak się składa, że pilnujemy. Bierzemy Vigantol i jest ok, młody nie krzywi się.
Odkąd odstawiłam cycki i karmię MM to kazano nam kategorycznie odstawić witaminę K (i powędrowała w świat).
Wróciliśmy z koncertu w klubie studenckim. Czułam się staaaaroooo... ale wyskakałam się za wszystkie czasy, a jak się człowiek wypocił - wow - jak po solidnej dawce fitnessu hehe
Dobrej nocy
Okulista założył mu na i pod powieki takie ustrojstwo, które zapobiegało zamknięciu oczków. Mnie to przypominało aparat na zęby

Jak nigdy

bidulek już się nie drapie, ale jestem wściekła, bo nie przyszło mi do głowy spr sypialnię przed snem 
Poza tym mlody znienawidzil lezaczek/bujaczek. Nawet jak go przed karmieniem wsadzam, to sie denerwuje. Dzisiaj pozycze od znajomej taki samo bansujacy - moze bedzie lepiej i da chociaz obiad zrobic 
, ale mi jakoś dziwnie szybko przeszło. Mamy autocasco, a to "tylko" rzecz. Za wiele razy nas to spotykało, żebym się miała teraz zadręczać. Szkoda nerwów, które i mały by na pewno wyczuł.