reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zobaczymy co Kankiya powie :-D że tylko łapką :-D

kinkiya zaraz wyleci ze sprzętem o którym my pewnie pojęcia nie mamy, a już na pewno ja , nie wiem jak Wy :-Daż się boję :szok: Nie mogę się doczekać aż przyjdzie :-D

:-D:-Dno aż strach się bać:-D ja w ogóle mam propozycję żeby Kankiya była prezesem tej organizacji:tak: Za to bieganie w lateksach coś jej się należy:-D:-)

Dzień dobry:-) Mąż zabrał dziś laptopa, więc pisze z telefonu, a nie cierpię tego robić. Z góry przepraszam za literowki.

Vive gratulacje. Super, że w końcu ktoś Cie docenił:tak: Co będziesz robiła z Maksem w trakcie pracy?

Kanus Kochana tak mi przykro, że ciągle pod górkę macie w tej Kanadzie:-( Może przez te parę miesięcy wszystko się odwróci pozytywnie, a jeśli nie i stwierdzisz, że naprawdę nie chcesz tam już być to zawsze możecie wrócić tutaj. Sciskam:*

Kankiya oby w kolejnej pracy było tylko lepiej.

Pyciolku mój D też codziennie pije piwko. Ostatnio nie piwko, ale jakiegoś drinka, bo dostaje różne trunki z pracy. Uważam że piwko dziennie to nie żaden alkoholizm jeśli w związku z tym facet nie zawala swoich obowiązków. Podobnie "pije" mój teść, tato, mąż siostry, mąż szwagierki i wielu innych znajomych i żaden z nich nie ma problemu z alkoholem, więc bez przesady. Mój mezowy w weekend to zazwyczaj przy wódce siada że znajomymi i wcale nie musi byc ku temu okazji. To mnie akurat trochę wkurza, ale co ja mam do gadania:wściekła/y: Moja teściowa która defakto nigdy nawet piwa nie wypila twierdzi, że normalny i zdrowy chłop to musi się napić:sorry2:

Zapominajko powoli wkraczasz w drugi trymestr. Pewnie mdłości i wymioty za chwilę w ogóle Ci odpuszcza:tak:

Ostatnia edycja:
Kokusiu :szok::szok::szok: przez wzgląd na Twoje czerwone kozaki wnioskuję by obsadzić Cię na stanowisku zastępcy prezesa- bezapelacyjnie :szok::-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D ja wolę być skarbnikiem, mam nawet odpowiednią pieczątkę;-)
A te butki to mi mężowy sprawił:tak: Ale powiem Ci że są tak wygodne że żałuję że nie potrafię na obcasach jeździć bo bym w nich do szkoły po dziecko pomykała:tak::-)

reklama
Do góry