reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

:-D:-D:-D:-D ja wolę być skarbnikiem, mam nawet odpowiednią pieczątkę;-)
A te butki to mi mężowy sprawił:tak: Ale powiem Ci że są tak wygodne że żałuję że nie potrafię na obcasach jeździć bo bym w nich do szkoły po dziecko pomykała:tak::-)

Nie zgadzam się, skarbnik to raczej za biurkiem siedzi :dry: wtedy butów Twych nie będzie widać :-D
Ty i Kinkiya musicie być " na wierzchu" :-D A ja z moimi oficerkami mogę być skarbnikiem :-D

Kokusia to się naucz :-) Podobno to do opanowania sztuka :-D

Da sie , da się :-D
ja juz umiem :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kokusia to się naucz :-) Podobno to do opanowania sztuka :-D

No na pewno:-) ale ja od początku jakoś tak sobie upodobałam jeżdżenie w płaskich buciorach i tak mi najwygodniej:tak: a jak muszę wyglądać to zwyczajnie butki na obcasie wożę ze sobą w samochodzie i zmieniam z płaszczaków:tak:

Nie zgadzam się, skarbnik to raczej za biurkiem siedzi :dry: wtedy butów Twych nie będzie widać :-D
Ty i Kinkiya musicie być " na wierzchu" :-D A ja z moimi oficerkami mogę być skarbnikiem :-D

Hahahaha powiedz to mojej pani prezes że skarbnik siedzi tylko za biurkiem:-:)zawstydzona/y: bo w jej mniemaniu muszę być zawsze wszędzie z nią:-(

No na pewno:-) ale ja od początku jakoś tak sobie upodobałam jeżdżenie w płaskich buciorach i tak mi najwygodniej:tak: a jak muszę wyglądać to zwyczajnie butki na obcasie wożę ze sobą w samochodzie i zmieniam z płaszczaków:tak:

Hahahaha powiedz to mojej pani prezes że skarbnik siedzi tylko za biurkiem:-:)zawstydzona/y: bo w jej mniemaniu muszę być zawsze wszędzie z nią:-(

hehhehe
no skarbnik tez będzie zawsze z nami...
ale Kokusiu nie ma wyjścia...jak pojedziemy na targi prezentować nasz sprzęt ( jak Kinkiya wróci to nam dokładnie opisze jaki :-D ) to przecież to Ty i Kijek musicie to prezentować w tych buciorach Waszych, innej opcji nie widzę. :-D Sama pomyśl, inaczej się nie sprzeda :szok::-D
A ja skarbnik, za biurkiem, będę siedziała i kasowała za prezentowane gadżety :-D

Zapominajka może wszystko:-D:-D:szok::-D

mam plan!
Zapominajka jeśli zdezydowała by się na dołaczenie do Nas, to miała by funkcję złotej rączki. W momencie pomyłki przez Was podczas prezentacji, będzie cofała, i edytowała błędy. A jak któraś z Was się potknie w tych " drabinkach " to cofnie i wymarze.....:-D
ja to mam łeb do interesów:-D

mam plan!
Zapominajka jeśli zdezydowała by się na dołaczenie do Nas, to miała by funkcję złotej rączki. W momencie pomyłki przez Was podczas prezentacji, będzie cofała, i edytowała błędy. A jak któraś z Was się potknie w tych " drabinkach " to cofnie i wymarze.....:-D
ja to mam łeb do interesów:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie no Pyciolku Ty z twoim łbem do interesów to nasze stowarzyszenie na wyżyny wyniesiesz, jeszcze w tv będzie o nas głośno:-D:-D:-D

reklama
Do góry