Nie, nie kochane
... Nie boje. Tylko wiecie co mi gnojki zrobili? Tzn nam... Poblokowali nam strony w kompach na recepcji, typu fora, fb i takie tam... Wiec tylko tel. Co prawda, mam komputer ze soba swoj w torebce, ale poki co za duzy ruch
..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kajka powiedz mi kochana jak wygląda Twoja praca? ...tam za BałtykiemNie, nie kochane... Nie boje. Tylko wiecie co mi gnojki zrobili? Tzn nam... Poblokowali nam strony w kompach na recepcji, typu fora, fb i takie tam... Wiec tylko tel. Co prawda, mam komputer ze soba swoj w torebce, ale poki co za duzy ruch
..
no to nie dziwie sie ze S zazdrosny...jak TY na dwa domy lecisz, na dwa frontyNo pracuje w hotelu scandic, od 10 lat.. Mamy 160 pokoi, 60 pracownikow, restauracje, sklepy.. Stoje sobie na recepcji. Bukuje pokoje. Odbieram tel. Organizuje konferencje, bo to hotel konferencyjny.. A tak naprawde, to pracuje z takimi ludzmi i znamy sie jak tak lyse konie ze przylaze do pracy jak do domu..
No, kurcze, lubie swoja prace, serio..
Poza tym z tā ekipā, ile czlowiek razem przezyl, na jakis wyjazdach integracyjnych, szkoleniach, slubach...jak sie dzieci rodzily, w zdrowiu i w chorobie..
pewnie całe mnóstwoAniu ty sama z dwójką na basen
WOW
Kaja a ile u was pokój kosztuje?