Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja mam kombiaka i się cieszę. Do innego bym pas nie zmieściła 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam kombiaka i się cieszę. Do innego bym pas nie zmieściła![]()
No ja przed combi miałam małego peugeota , więc musiałam się przyzwyczaić . Mąż ma jeszcze dłuższe od mojego combi, więc ja juz w ogole nim nie jeżdże.ja tez mam kombiaka...mieć mniejszego sobie nie wyobrażam.
No chyba,że mieć w posiadaniu dwa...to jeden może być malutki.Tyle,że nam dwóch samochodów nie trzeba.
No ja przed combi miałam małego peugeota , więc musiałam się przyzwyczaić . Mąż ma jeszcze dłuższe od mojego combi, więc ja juz w ogole nim nie jeżdże.
Kaja weź mi jednego kucharze podeślij. Ja bym chętnie coś dobrego podjadła![]()
Noooo fajny, taki rodzinny. Bo mój K to już w ogole rodzinnego auta nie maSkarbie, nawet nie wiesz jak chetnie bym cie uszczesliwila..
temat widze samochodowy
ja a6..
poki co
ale S jedzie to zobaczyc w sobote
Nissan Qashqai 1,6, N-Tech, Sv-såld, Nav | Örebro
na to sie zgadzam ze wszystkich autobusow, co wy na to?
Kokusia co to pierdziawka?
Kaja qaszki podobno bardzo wadliwe.