reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agaciu na fryzjera- w sensie na kasiorke:p hahahah

A na babeczki zapraszam....teraz dochodza juz te z czekolada iorzechami...podziele sie z wszystkimi chetnymi:***

Zapominajko zaczynam doceniac piekarnik (lepiej pozno niz wcale)....kiedys omijalam go szerokim lukiem....teraz coraz czasciej cosik tam probuje zrobic....:p:tak::-)

ale sie znecasz nad ciezarnymi:angry::-D

dobra, pierwszy prezent zakupiony

MAXI COSI QUINNY 5W1 WÓZEK DLA LALEK SKLEP WROCŁAW (2726301462) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Pyciołku w Getin pracuje mojej siostry ciotecznej przyszły mąż i jest zadowolony...co do pensji to pewnie zalezy do rejonu ale dali mu jakąś dobra kasę bo nawet sam mówil ze ma wiecej niz w poprzedniej

Kaja bomba prezent....

no , wiem, my ten wlasnie mielismy...tzn nie maxi tylko quinny..
i sprzedalam go, a teraz zaluje..
wroc...a czego ja zaluje, a to drugie to bym w torbie wozila czy w koszyku:szok::-D..

kurka, cos mi sie ze spacja dzieje..

AGACIA, a ty te buty tow koncu jakie kupilas?

Ostatnia edycja:
oJ Kajaczku wozeczek boski:)))

Nio jak ja kiedys zaciaze, to chcialabym tez taki wozeczek w sensie quinny :)
na szczescie tutaj to nie jest taki problem finansowy, bo w Polsce one sa strasznie drogie...

Kajaczku
moja kumpela ma Blizniaki chlopaczkow ,tez zreszta dwujajowych....i ona kupila taki wozek i mowi ,ze moglaby sie stac jego ambasadorka....bo byla meeeega zadowolona....ma taka jakby kierownice, jest rewelacyjne skretny i nie strasznie ciezki....mozna przestawiac siedziska dzieciaczkom....i tak samo z fotelikami...
Wczesniej miala podwojny,ale w szerokosc i oddala go po tyg....
Peg Perego Duette SW Stroller - Java - Peg Perego - Babies "R" Us

Kupiłam :tak:, w sklepie normalnym.

pokaz!

oJ Kajaczku wozeczek boski:)))

Nio jak ja kiedys zaciaze, to chcialabym tez taki wozeczek w sensie quinny :)
na szczescie tutaj to nie jest taki problem finansowy, bo w Polsce one sa strasznie drogie...

Kajaczku
moja kumpela ma Blizniaki chlopaczkow ,tez zreszta dwujajowych....i ona kupila taki wozek i mowi ,ze moglaby sie stac jego ambasadorka....bo byla meeeega zadowolona....ma taka jakby kierownice, jest rewelacyjne skretny i nie strasznie ciezki....mozna przestawiac siedziska dzieciaczkom....i tak samo z fotelikami...
Wczesniej miala podwojny,ale w szerokosc i oddala go po tyg....
Peg Perego Duette SW Stroller - Java - Peg Perego - Babies "R" Us

a to:
Britax Romer B-Dual NOWY adaptery Quinny Maxi Cosi (2724448114) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ??

Kana super ten wozeczek.....

Kaja taki jak ty pokazalas to ma moja kolezanka ale przy dwojce z roznica wieku...bo z tego co pamietam nie ma mozliwosci rozlozenia wozka na plaska dla dwojki maluchow naraz...

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry