reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kajaczku ten Agaci tez fajny...ten co Ty pokazywalas wczesniej to ja bym nie chciala byc tym dzieckiem na dole....
A moja kumpela chwalila sobie ten swoj, bo.... najpierw sa foteliki i wiadomo wkladasaz je do auta ,a rame skladasz i wsio do bagaznika....a pozniej masz takie siedziska ,ala spacerowka...i maluchy moga jechac do siebie buzkami....przynajmniej sie zajmuja soba, albo jak sie juz klocily to przekladala siedzisko i jechal jeden pleckami do drugiego....i oparcia sie rozkladaja.... latwo sie sciaga do prania ...

Ale to faktycznie masz jeszcze czasik....:)))

reklama
Dzień dobry z rana laski :-) Kurcze wczoraj nadmiar emocji mnie zmęczył i padłam nie wiadomo kiedy:sorry: chyba nawet wcześniej niż moje starsze dziecko:-p

Chciałabym, ale z moimi włosami się nie da

Aj tam Agaciu a może się da;-) grunt to mieć zaufanego fryzjera:tak: Ja tam dziękuję losowi że moja Agatka przeprowadziła się z Warszawy do tego naszego za*pia bo jest na prawdę super i co najważniejsze rozumie mnie w lot:-):-)

Jejku, ja jeżdżę takim starociem, że strach :-D

Agacia planujesz rewolucję na głowie?

zapominajko ważne że jeździ ;-):tak:

Witam ponownie....

Ja niestety o autach sie nie poudzielam, bo poki co jestem niemobilna :(((

Widze ,ze szalejecie z wloskami....

Kokusia wygladasz rewelacyjnie...
Agacia
czekam na fotki:)))

A ja wczoraj po doinformowaniu przez Zapominajke wyszperalam to ombre w necie i sie upewnilam na 100% ze tak cche i juz.... i mam nadzieje,ze w miare szybko nakrece mezowego:p hahaha

No a ja szaleje w kuchni.....pierwsze Muffinki z jagodami rumienia sie w piekarniku, Krupniczek juz zrobiony....
Zaraz biore sie za druga partie babeczek z czekolada i orzechami:) Do tego Mari wybrala posypke w serduszka i polewe czekoladawa....ale bedzie rozpusta:p hahahah

Widziałam efekty:tak: cuda :-)

Super wózek:-)

Witam dziewczęta z pracy. Siedze sobie i wcinam nalesniola bo juz runde po kuchni zrobilam.. Cos mnie siedzenie boli dzis..PYCIOL wstawaj!

Witajcie lalunie
Ja padłam zaraz po Igusiu wczoraj.
Jestem nie do życia w ostatnim czasie.

Kaja z wózkiem ci nie poradzę, bo te, które widziałam zawsze coś nie tak jak dla mnie miały.

Nie wiem co dziś na obiad zrobić :sorry: Pusto...

reklama
Kaja ja podsmażam mięcho (moje kochają z piersią z kuciaka) dodaję do tego kolorową paprykę, pora, marchewkę, pieczarki i dolewam rozrobioną gotową mieszankę. Duszę chwilę, potem wrzucam makaron (najlepszy jest taki z zupek chińskich) i jest miodzio:-):-):-)
a jeszcze łatwiej jest wziąć gotową makaronową patelnię z winiar:tak::tak::tak:

Do góry