Zaraz do pracy szykowac się ide,......zimno,az z domu wychodzic sie nie chce!!!Jeszcze jutro i czwartek wolny mamy.W piatek,sob i prawdopodobnie niedziele po 12 godzin pracowac bedziemy...inwentaryzację roczną mamy w pracy.
reklama
Ani@k
Fanka BB :)
heej
Zuza :**** u mnie wszystko po staremu..trochę zarobiona, trochę w rozjazdach słowem ciężki okres
Kasica a robiłaś badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego???
Kasia.natka 1/2/1??? to znaczy ze brałaś 3x dziennie??? no i jak zauważyć działanie??
aha i wiecie co?? ja nie wiem czy tak co miesiąc będę miała ale znowu mi się mój glut śnił.. tym razem bez iluśtam końcówek i bez zarodków, tym razem jako taka 'ręka'/'macka' ośmiornicy..
z takimi przyssawkami

Zuza :**** u mnie wszystko po staremu..trochę zarobiona, trochę w rozjazdach słowem ciężki okres

Kasica a robiłaś badania w kierunku zespołu antyfosfolipidowego???
Kasia.natka 1/2/1??? to znaczy ze brałaś 3x dziennie??? no i jak zauważyć działanie??

aha i wiecie co?? ja nie wiem czy tak co miesiąc będę miała ale znowu mi się mój glut śnił.. tym razem bez iluśtam końcówek i bez zarodków, tym razem jako taka 'ręka'/'macka' ośmiornicy..

Ostatnia edycja:
Ani@k
a że tak wtrącę temat strat.. jakie badania miałaś robione w celu diagnozy strat???
pytam bo jak byłam u magika, kazał mi zrobić właśnie międzyinnymi to badanie aby znaleźć przyczyne.. i się tak zastanawiam.. bo jeszcze nie robiłam badań..
i aaaa w sumie to ja już nic nie wiem..
pytam bo jak byłam u magika, kazał mi zrobić właśnie międzyinnymi to badanie aby znaleźć przyczyne.. i się tak zastanawiam.. bo jeszcze nie robiłam badań..

kasia.natka
Gatto 100 lat i spełnienia marzeń!!!
Muma Olek słodki
nabierajcie sił i do domku &&&
tak kochana brałam 3x dziennie a działanie tzn. że musisz obserwować "gluta" - ma być super płodny ;-) a sny masz zabójcze
Muma Olek słodki
heej
Kasia.natka 1/2/1??? to znaczy ze brałaś 3x dziennie??? no i jak zauważyć działanie??![]()
aha i wiecie co?? ja nie wiem czy tak co miesiąc będę miała ale znowu mi się mój glut śnił.. tym razem bez iluśtam końcówek i bez zarodków, tym razem jako taka 'ręka'/'macka' ośmiornicy..z takimi przyssawkami
![]()
![]()
tak kochana brałam 3x dziennie a działanie tzn. że musisz obserwować "gluta" - ma być super płodny ;-) a sny masz zabójcze

Ani@k
Kasiu a jak ja do tej pory brałam 1x2 to mogę zacząc brać inaczej??? np. od jutra 2x2??? czy dopiero w kolejnym cyklu??? bo do owulacji się tylko łyka, tak???
a myślałam ze ja taaaka obeznana a okazuje się że w zupełności czarna ze mnie masa
a myślałam ze ja taaaka obeznana a okazuje się że w zupełności czarna ze mnie masa

Ostatnia edycja:
Aleksis1
Gatto nasza Droga spełnienia wszelkich marzeń, dużo radości, miłości i tylko radosnych dni
Kasica będzie dobrze, trochę cierpliwości
Wczoraj byliśmy z eM u pani doktor od genetyki...Okazało się, że to Polka. Wytłumaczyła nam o co chodzi z tym kariotypem, jakie mogą być wyniki i ew. zagrożenia, iż w ogóle czasem para nie może miec dzieci, jedynie poprzez in vitro.
Powiediała, że znalazła płaszczyznę porozumienia ze mną i zapytała czy mam coś wspólnego z medycyną
Mogłam powiedzieć, no nie, ale od 2 lat mam obsesję na posiadanie dziecka
Wynik za 2 tygodnie, wcześniej otrzymamy pisma i następnie telefon w celu porady genetycznej...Kurka, wystraszyłam się, że u nas może wyjśc coś nie teges, że np. zapłodniona komórka nigdy się nie zagnieździ.
Lecę zaraz do endokrynologa.
Dam znać później
Pa pa
Kasica będzie dobrze, trochę cierpliwości
Wczoraj byliśmy z eM u pani doktor od genetyki...Okazało się, że to Polka. Wytłumaczyła nam o co chodzi z tym kariotypem, jakie mogą być wyniki i ew. zagrożenia, iż w ogóle czasem para nie może miec dzieci, jedynie poprzez in vitro.
Powiediała, że znalazła płaszczyznę porozumienia ze mną i zapytała czy mam coś wspólnego z medycyną

Mogłam powiedzieć, no nie, ale od 2 lat mam obsesję na posiadanie dziecka

Wynik za 2 tygodnie, wcześniej otrzymamy pisma i następnie telefon w celu porady genetycznej...Kurka, wystraszyłam się, że u nas może wyjśc coś nie teges, że np. zapłodniona komórka nigdy się nie zagnieździ.
Lecę zaraz do endokrynologa.
Dam znać później
Pa pa
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Aleksis powiedz mi bo ja się chyba zgubiłam , teraz miałaś inseminację ,czy oni robili Ci usg na wielkość pęcherzyka a później sprawdzali czy pękł itd?bo ja czegoś nie rozumiem?
Gatto jak u Ciebie?
Ani@k Ty to masz sny
jakieś horrory normalnie 
Gatto jak u Ciebie?
Ani@k Ty to masz sny

Ani@k
hehe Zuza no horrory to może nie.. bo 'macka' mnie nie chciała dopaść ;-):-)
Aleksis.. ja całkowicie przestalam chyba myśleć na temat taki że zapłodniona komórka może się nie zagnieżdzic
no teraz to ja horrory senne będę miała
Katiuszka ja nie chciałam pisać komentarzy na Twoim koncie na fb.. ale Twoje ostatnie zdjęcie.. mam bardzo podobną sukienkę..i nawet w niej wystąpiłam jak jeszcze byłam w ciąży
tylko ze moja jest bez kokardki..
Kok.o czemu ucichłaś???? jakoś brakuje mi Twoich 'kulek' w sygnaturce, pisz częściej
Bionda Ty też.. co u Ciebie??? jak dzieci się czują??? nie zagryzła jeszcze Psinka Kocura???? eee oni chyba tworzą zgrany duet..
Aleksis.. ja całkowicie przestalam chyba myśleć na temat taki że zapłodniona komórka może się nie zagnieżdzic

Katiuszka ja nie chciałam pisać komentarzy na Twoim koncie na fb.. ale Twoje ostatnie zdjęcie.. mam bardzo podobną sukienkę..i nawet w niej wystąpiłam jak jeszcze byłam w ciąży

Kok.o czemu ucichłaś???? jakoś brakuje mi Twoich 'kulek' w sygnaturce, pisz częściej

Bionda Ty też.. co u Ciebie??? jak dzieci się czują??? nie zagryzła jeszcze Psinka Kocura???? eee oni chyba tworzą zgrany duet..

reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Ani@k nie długo będziesz nosić kreacje ciążowe
i ja też i my wszystkie staraczki 
właśnie kok.o co tak zacichłaś ,w robocie Cię papierami zasypali?
bionda napisz coś co u Ciebie i w ogóle ...TĘSKNIMY i nie ma się z kim napić ostatnimy czasy ehh same się zrobiły bezalkoholowe ;-)

właśnie kok.o co tak zacichłaś ,w robocie Cię papierami zasypali?
bionda napisz coś co u Ciebie i w ogóle ...TĘSKNIMY i nie ma się z kim napić ostatnimy czasy ehh same się zrobiły bezalkoholowe ;-)