Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no ale co poradzę, jak dopiero do domu dotarłam...ale już niedługo i będę miała po pół dnia
chyba od 21 listopada...jakoś się doczołgam chyba do tego czasu
a Ty wreszcie prześpij się, bo niedługo wyjdziesz do domku, to Ci się zacznie dopiero...a właśnie...kiedy wychodzisz???
Jak Cię najdzie ochota napisać o nic nierobieniu itp, to serdecznie zapraszamy!!! Cieszę się, że u Ciebie w miarę w porządku!!! i że sprawy zawodowe jakoś sie poukładały. Trzymaj się!!! i wpadaj częściej
buziaki!!!!
a teraz przynajmniej mówię, że to ciążowy
ALLELUJA!!!! Kurde...nie wiem czy będą brali mi krew...bo jak tak, to chyba lepiej być na czczo, nie? oczywiście nikt mi nic nie powiedział, ale dla pewności, lepiej nic nie zjem...no zobaczymy co mi tam pobadają

chyba przegonię Mumę z wielkością dyni;-)
dzisiaj jej wysyłałam płaszczyki na ciążę z allegro bo ona ma kurtkę ale jej się nie podoba a jej mąż mówi zawsze mam fajny gust i mogłaby czasem się mnie podpytać
ale oni są oboje fajni więc nawet nie biorę jego słów na poważnie ;-)
a ona ,że nie chce kozaków ,że jakieś trapery ale w końcu kupiła fajne kozaki i teraz zadowolona ,że ją namówiłam :-)

caterina 18 kg.?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jeju jestem naprawde pełna,pełna podziwu!!!!!!!:-)...alex_ jeszcze kilkanaście dni i dzidzie tulić bedziesz do siebie:-)jeszcze troszkę wytrzymac musisz....