reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

no masakra katiuszka:szok: opieka taka, ze przetrwają najsilniejsi, reszta odpada w selekcji naturalnej:eek:
Gatto to albo ja mam kamienny sen, albo Młoda jest grzecznym dzieckiem i w nocy śpi jak to człowiek;-):-) Jak bryka to w dzien;-) I niech tak jej zostanie;-):-)

reklama
Co tam z tego bryku bryku w brzuszku,ważne żeby maleństwa na zewnątrz były grzeczne i spały jak bobry:tak:
Zresztą ja ze swoich wspomnień - Będąc Młodą Pielęgniarką:-D tfu to było Lekarką,ale zmianę na potrzeby własne zrobiłam:happy:
Tak więc: Będąc Młodą Pielęgniarką miałam u siebie w szpitalu dziewczynę której maleństwo ułożyło się naciskając na moczowód. To się dziewuszka nacierpiała:szok:

Katiuszka ja tak samo wściekam się na nasz system bo do gina dobrego to tylko prywatnie bo na NFZ to same konowały:wściekła/y:

A je se żurek gotuję straszną chęć mam na niego:tak:

hej
:-) jestem ponownie!
pospałam chyba z 4 godziny:szok: chyba ciśnienie spadło, bo nie mogłam się obudzić. No a teraz będe szaleć po nocy;-)
A propos mojej "wizyty"...pisałam do dziewczyn na drugim wątku, czyli ciąży w Uk, czy to normalne, ze miała ona taki przebieg. To wszystkie jednogłośnie stwierdził, że jak najbardziej ok!!! skoro nic mi więcej nie robili, to znaczy, że moja ciąża przebiega wzorcowo i nic się nie dzieje:baffled: i ogólnie to mam się cieszyć, że jest dobrze...kurczę...ja tam bym wolała najpierw być przebadaną, a póżniej po wynikach stwierdzić, że jest w porządku:baffled: No ale chyba naprawdę musze się przyzwyczaić do tego ich systemu:-p
Dziewczynki, przepraszam, że nie odpisuję każdej z osobna...mnie jest ciężko, jak wpadam wieczorami, a Wy sobie gadacie na bieżąco w ciągu dnia. Jak Was czytam w pracy, to bym to czy tamto napisała, a jak jestem już w domu, to połowę zapominam i takie to moje pisanie:sorry: Mam nadzieję, że jak w końcu zmienię godziny pracy to będę miała więcej czasu...W każdym razie nieustająco trzymam kciuki za nasze staraczki i mocno wierzę, że niedługo posypią się jesienne fasoleczki!!! a ciężarówkom życzę samych jasnych stron bycie w ciąży:tak: sobie z resztą też:-D
Trzymajcie się babeczki!!! do jutra!!!

Hej :-)
Nie pisalam bo mielismy kryzysy i laktacyjny i nastrojowy ale juz sie z nimi zegnamy :-) Nie moge sie juz domku doczekac ale to pewnie w sobote lub niedziele dppiero. Trzymam kciuki za Was nadrobie szczegoly jak juz wrocimy :-) buziaki:-):-)
chcialam.wam tu fotke wrzucic ale nie umiem z tel ;-) papa

Ostatnia edycja:
Hejka dziewczyny:-)
Widzę że od wczoraj już świątecznie cicho się zrobiło:tak:
Ja oczywiście w pracy na straży życia ludzkiego :-p

Muma niech smutki i kryzysy precz pójdą :tak:

Cholerka żebym ja miała takiego gluta na dole co w nosie :confused2:

Pogoda dzisiaj piękna,słonecznie i mroźno :happy:

witam!!!!!!!!!!muma wrzucaj fotkę tutaj,zebysmy wszystkie mogły zobaczyc twojego pączusia:-)jeszcze ze 2 dni i wrocisz do domu,ale superowo!!!!!!!!!!!!!!Kurcze u nas leje od samego rana:-(masakra jakaś,zawsze o godzinie 13 jest msza u nas na cmentarzu itd.ale dzis chyba raczej napewno tak nie bedzie,bo po prostu pada,pada i pada...pochmurno i zmono jest,ogólnie pogoda w sam raz do spanka;-)tempka spada....ale to było do przewidzenia.......:-(

Ostatnia edycja:
Witam się przy porannej kawie w pracy oczywiście:-)
Kto dzisiaj pracuje ręka do góry:nerd:

Jakoś strasznie tu cichutko:zawstydzona/y:
Gdzi sie wszyscy podziali ??
Hallo jest tam kto :confused:

U mnie choroba kwitnie w pełni a tempka leci w dół:zawstydzona/y:
Tak więc doopa po całości:baffled:

Pozdrawiam z dusznego wschodu. No chyba że to tylko mnie jest tak duszno i 7 poty mnie zalewają:baffled:

cześć caterina :-)
Ja też witam się z kawką bezkofeinową:tak: i też szykuję się do pracy. Więc jest nas dwie-kobiety pracujące;-)
Współczuję choróbska:-(bierzesz jakieś leki? może domowe sposoby nie bardzo działają, yyy? A tempka jeszcze jest ok, troszkę poszła na dół, ale to jeszcze nic. A przeziębienie służy zafasolkowaniu, więc głowa do góry, jeszcze jest nadzieja!!! Specjalnie fluidki od Julka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Cześć Dziewczyny,

też się porannie witam i dołączam do kółka pracujących:)
Widzę, że u mnie w firmie sporo osób na urlopie......eh... przynajmniej będzie można popracować, bo nikt głowy nie będzie zawracać.

Dziś jedziemy na Wschód. I wracamy w niedziele...ze wszystkimi wracającymi. Już czuję na plecach widmo dłuuuuugiej podróży. No ale co zrobić, nie pierwszy, nie ostatni raz.

Pozdrowienia i uściski dla Was wszystkich

Do góry