Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.. no ale chociaz bedziesz miala jakis dodatkowy wolny dzien za prace w swieto?
tylko czemu akurat pielegniarki???? no strach sie bac
heh... no ja w watrobie mam co jakisz czas jakąś konczyne, tez nieprzyjemne to, no ale cóż...Młoda w lokalu sie rozpycha bo metraż doopy nie urywa:-)

to układanie mnie dobija -delikatnie mówiac i jak dla mnie z dłuzszymi jest łatwiej,a poza tym w pazdzierniku kuzynka slub bierze i chce zapuscic je!!!!i tak mam zapytanko-czy bierzecie lub brałyście jakies witaminy na włosy???wiecie,zeby były zdrowsze,szybciej rosły itd????mam je tez zniszczone jasnyi farbami,suszeniem,prostowaniem itd...czy wiecie co jest dobre dla takich włosów????
Nawet mnie nie zważył, a o pobraniu krwi można zapomnieć. Spytałam się dlaczego nie bierze próbki, powiedział, że nie ma potrzeby
Za to informował mnie o tych szczepionkach, o których Wam pisałam. Grzecznie odmówiłam, ale na ten koklusz kazał się jeszcze zastanowić, bo mam czas do 28tc conajmniej. Mówiłam mu o tych bólach brzucha, pwiedział, że czasem tak jest, no i gadaj z nim
Eeehhh szkoda słów...nic nie mogę zrobić, taki system. Zobaczę jak będzie mnie bolało, to pójdę do polskiego lekarza na normalne badanie, ale szlag mnie trafia, bo dlaczego ja mam kupę kasy płacić za prywatne badanie, a angelski lekarz tak sobie bimba
No nic...za dwa tygodnie mam usg w szpitalu i wizytę u położnej, może tam będzie ciut lepiej. 

dziwne, ze nie mialas zrobionego zadnego posiewu czy zwyklego badania krwi zeby chocby wykluczyc anemie!
masakra jakas. U nas tez ten system jest taki sobie ale do tego angielskiego to mu daleko oj daleeeko.