cześć dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!GATTO...STO LAT,SPEŁNIENIA MARZEŃ,SAMYCH RADOSNYCH CHWIL,ORAZ WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,NAJ,NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)MUMA,serdeczne gratulację!!najwazniejsze,ze wszystko jest w porzadku,synus zdrowy i papusny;-);-)raz jeszcze GRATULUJE I BARDZO ,BARDZO SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

teraz troche o wizycie......tak jak było na wyniku bakteria jest,jednej nie ma ,jedna jest.....

:-

-(dr.przepisał Adamowi kolejny antybiotyk,ma brac go przez 2 tygodnie,zalecił badanie testosteronu,powiedział,ze jak u mężczyzn jest on za niski,to wszelakie rodzaju infekcje trudniej wyleczyc...(nawet nie miałam o tym pojęcia!!!

)i kazał,zeby sprawdzic jaki jest u niego testosteron...Ja oczywiście non stop zadawałam mu pytania....!!pytałam,czy ten wynik,to,ze jest bakteria to jest tragicznie itd???!1a dr.mi poiwedział,ze fatalnie to było by gdyby Adam nie miał wcale plemników!!!to było by bardzo zle!!!ale plemniki ma,tylko bakterie powodują,ze ona słabiutko się poruszają:-(i potrzebne jest leczenie,zeby to wyleczyc,zeby nie było bakterii...!!!!powiedział,ze widział różne wyniki badan itd i sa rzeczy do wyleczenia!!ta bakteria tez!!tylko potrzeba trochę czasu,bo u kazdego jej to inaczej u kogoś szybciej u kogoś wolniej itd!!!powiedział,ze o dziecko jak najbardziej starac się mozemy,szansa sa na ciążę!!ale sa one mniejsze,bo plemniki nie poruszają się tak jak powinny,ale nie takie rzeczy sie zdarzały!!!!!!!!!!!!!!1powiedział,ze jak bakterie się wyleczy to Adam bedzie brał jakies leki,takie na pobudzenie plemników,zeby poruszały się tak jak powinny!!!Skierował Adama na badanie tego testosteronu,za 3 tygodnie ma zrobic posiew z antybiogramem,żeby ten wynik był bardzo dokładny itd....No i to chyba tyle......