reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
no i jeszcze nic ? Muma dawaj znać :-)
bionda
Fanka BB :)
DZIEWCZYNKI!!!
O godz. 10.20 OLUŚ pojawił się na świecie :-) !!! Dostał 10 w skali :-) !!! Waży 3950 i jest wielkuśny na 59cm.:-) !!! Oboje są cali i zdrowi :-) !!! OLUŚ ssie jak smok i jest spokojniutki jak aniołek :-) !!!
Mumę troszkę boli rana, ale pisze że ogólnie jest OK!!!
Wieczorem przyśle mi fotki OlUSIA to Wam przyślę.
A teraz Dziewczyny, nic tylko się cieszyć i płakać ze wzruszenia, ja już się poryczałam.
Buziaki.
O godz. 10.20 OLUŚ pojawił się na świecie :-) !!! Dostał 10 w skali :-) !!! Waży 3950 i jest wielkuśny na 59cm.:-) !!! Oboje są cali i zdrowi :-) !!! OLUŚ ssie jak smok i jest spokojniutki jak aniołek :-) !!!
A teraz Dziewczyny, nic tylko się cieszyć i płakać ze wzruszenia, ja już się poryczałam.
Buziaki.
Aleksis1
DZIEWCZYNKI!!!
Buziaki.
Hej, wlasnie na taka relacje czekalam. Bionda wielkie dzieki!!! Skrobnij czasem Kochana.
katiuszka79
chlip chlip...ja już poryczana...
Muma!!!!! serdeczne gratulacje!!!! zadanie wykonane na +6!!! Ale Oluś dorodny kawaler!!!! prawie 4 kg i prawie 60cm
masz szczęście, że to cesarka była;-) ale Ci zazdroszczę...wiesz tak pozytywnie...już bym chciała być po...i wiedzieć, że synuś cały i zdrowy!!! Jeszcze raz gratuluję!!! ale tatuś pęka z dumy, nie?!!! czekamy teraz na fotki
Zmykam coś zjeść, później jeszcze skrobnę...ufff ale emocje!!!!:-)
aha dzięki Bionda za przekazanie super wieści!!! wpadaj do nas czasem!!!! pozdrawiam Cię serdecznie!!!

Muma!!!!! serdeczne gratulacje!!!! zadanie wykonane na +6!!! Ale Oluś dorodny kawaler!!!! prawie 4 kg i prawie 60cm

Zmykam coś zjeść, później jeszcze skrobnę...ufff ale emocje!!!!:-)
aha dzięki Bionda za przekazanie super wieści!!! wpadaj do nas czasem!!!! pozdrawiam Cię serdecznie!!!
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
GRATULUJEMY MUMA ,uściskaj Olusia od Nas :-)
no to mamy drugie dziecko na wątku ,które Nam się urodziło
ale fajnie ,
Gatto ta dieta to na cały dzień hehehe
ale obiecałam sobie ,że nie ma bata !!!!
no to mamy drugie dziecko na wątku ,które Nam się urodziło

ale fajnie ,
Gatto ta dieta to na cały dzień hehehe

reklama