Debi - już rozumiem, czasem po prostu tak jest że kobieta nie ma pokarmu...ja się boję że tak jak moja mama stracę pokarm po jakimś miesiącu...dlatego zaczęłam odciągać co 3 godz. systemem 7-7-5-5-3-3 i piję bawarkę...może to coś da...może na Ciebie faktycznie miały wpływ przeżycia związane z porodem, ból i stres...ale najważniejsze żeby dzieciaczki były zadowolone i najedzone - nie ważne czym;-)
Esi - szybko zaczęłaś nas nadrabiać;-) właśnie zaczęłam poważną walkę o pokarm

to nie jest tak że wcale pokarmu nie mam jak na razie dokarmiam tylko 100-150ml dziennie czyli jedno lub dwa karmienia więc nie jest źle ale zabrałam się za to i może moje starania przyniosą efekty - a jak nie to trudno

hormonami się nie przejmuj - mąż już pewnie przyzwyczajony po 9 miesiącach ciąży
Elutka - też lubię widzieć ile mała je

ale ciągle staram się ją przystawiać do piersi i coś tam zaczyna łapać ale szału nie ma;-) teraz masz czas to sobie odpocznij i odeśpij noc
Majeczka - skurcze mogą się pojawić w każdej chwili więc się nie martw

trzymam za Was kciuki!!
Wernkika - to rozumiem że odstawiacie witaminę K?? mam nadzieję że coś się polepszy - trzymam kciuki;-)
Emotion - moim zdaniem czasem trzeba nie zwracać uwagi że dziecko płacze i zjeść bo bez jedzenia długo nie pociągniesz

ja kładę małą na łóżku, na szybko robię sobie jakieś kanapki, siadam przy małej i jedną ręką ją głaszczę i tak sobie jem bo przecież z głodu bym padła jak bym tylko małą się zajmowała
Ulala - doskonale Cię rozumiem - to czekanie na wyniki cały czas...no i patrzenie jak tyle razy kłują dziecko żeby pobrać krew na badania...ale bilirubina teraz zacznie napewno spadać..a jaki poziom maleństwo miało przy wyjściu ze szpitala??a jeśli chodzi o szpital to mnie tez wkurzało to siedzenie w koszuli nocnej non-stop...ale już po kilku dniach stwierdziłam że trzeba się ogarnąć - obcięłam paznokcie, zrobiłam fryzurę i makijaż, ubrałam dres i tak po szpitalu paradowałam;-)
Mina - ja się własnie zastanawiam czy lepiej pas czy własnie te majtki wyszczuplające...a muszę coś kupić choć brzuszek wcale nie został mi duży ale dla własnego lepszego samopoczucia chcę mieć taki pas
Pysia - moim zdaniem lepiej zapytać lekarza...