Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kaja jesteś bezlitosna. Daj nam pospać!!!
Marzycielko a czym ty się teraz zajmujesz?
Marzycielko a czym ty się teraz zajmujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kajaczku to sie nacieszysz dzieciaczkami super))
Zapominajko no ja juz tez golabeczki wcielam...pychotka))
Cyprys bo z tymi chłopami to tak zawsze
Pokaze Wam filmik Mariczki jak wczoraj chodzila na Halloween, taki tylko z jednego domku i niestety nie moge go odwrocic...((
ok sami sobie go obrocili)))
Mariczka na Halloween 1.11.2012 - YouTube
witam ja tak szybciutko dzis.
nie dam rady was nadrobić .....może jak innym razem.
Z nowości mamy w domu szkarlatynę tego jeszcze nie było....moje dziecko cale dnie lezy w łóżku jest to dla mnie nie do ogarnięcia gdyż wiecie on z tych raczej podejrzanych o adhd......
szkolenie/kurs z excela skonczylam dyplomik dostalam ech i szukam czegos jeszcze co by z nudow nie umrzeć....
nie weim czy wam pisalam ze zapisalam sie tez do szkoly jezykowej na angielski. uczylam sie go lata swietlne temu i tak naprawde przez 8 lat nie byl mi potrzebny i tak się uwsteczniłam ze postanowilam go trochę odświeżyć i przypomnieć. Żałuję ze zabralam sie za to dopiero teraz ale lepiej późno niż wcale....
to chyba na tyle .
Buziole !!![]()