reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Łaskawa godzinę posiedziałaś cicho :dry:

U mnie piękna pogoda się zrobiła, a do lekarza dopiero na 15 biegniemy i tak cały dzień ani w te, ani w tamte

Witajcie....my tez już po śniadanku, Jula dzisiaj w domu bo grupy łączone....
zaraz ruszamy na zakupy bo wczoraj tatuś urwał w Julci kozaczkach zamek to niech sponsoruje córci nowe buciki:-p

dzień dobry :-)
my wczoraj cały dzionek w rozjazdach...wyjechaliśmy przed 9 i wróciliśmy po 21 ;-)

Alex dzisiaj tez w domku bo wczoraj wieczorem mi kaszlam, wystał się na cmentarzach, a tam cmentarze w polach, wiało tak,że hej...na początku padało ale potem odpuściło.

a ja dopiero wciągam śniadanko, popijam kawusią.

A słyszałyście ,że ma wejść ustawa,że urlop macierzyński będzie olbo pół roku 100 % albo cały rok 80% płatny ???? :confused:

Jak tam ciężaróweczki ?

Pyciol słyszałam o tym, ale gdzieś czytałam, że już kombinują. 6- miesięcy 100%, a kolejne 6 - 60%
Zobaczymy czy to wejdzie i jeśli tak to kiedy.

No, z tym rokiem 80%, na to bym poszla.
Ja jeszcze zadnego spotkania z kiblem dzis nie zaliczylam poki co.. Ide dzisiaj na rzesy , ja jej dam za te blizniaki zakaźne:-D.. A w ogole. Co sie dzieje z pocztą polską? Dzisiaj doszla do babci paczka wysłana w sierpniu..
A ja dostalam wielkie zakupy wczoraj z Pl, spozywcze.. i siedzialam dzisiaj o 3 w nocy pchając w siebie koreczki sledziowe...

witam ja tak szybciutko dzis.
nie dam rady was nadrobić .....może jak innym razem.
Z nowości mamy w domu szkarlatynę tego jeszcze nie było....moje dziecko cale dnie lezy w łóżku jest to dla mnie nie do ogarnięcia gdyż wiecie on z tych raczej podejrzanych o adhd......
szkolenie/kurs z excela skonczylam dyplomik dostalam ech i szukam czegos jeszcze co by z nudow nie umrzeć....
nie weim czy wam pisalam ze zapisalam sie tez do szkoly jezykowej na angielski. uczylam sie go lata swietlne temu i tak naprawde przez 8 lat nie byl mi potrzebny i tak się uwsteczniłam ze postanowilam go trochę odświeżyć i przypomnieć. Żałuję ze zabralam sie za to dopiero teraz ale lepiej późno niż wcale....

to chyba na tyle .
Buziole !!:sorry2:

reklama
Kajaczku to sie nacieszysz dzieciaczkami super:)))

Zapominajko no ja juz tez golabeczki wcielam...pychotka:)))

Cyprys bo z tymi chłopami to tak zawsze:)

Pokaze Wam filmik Mariczki jak wczoraj chodzila na Halloween, taki tylko z jednego domku i niestety nie moge go odwrocic...:(((

ok sami sobie go obrocili:))))
Mariczka na Halloween 1.11.2012 - YouTube

Mariczka jest przesłodka. Fajną będzie mieć pamiątkę :)

witam ja tak szybciutko dzis.
nie dam rady was nadrobić .....może jak innym razem.
Z nowości mamy w domu szkarlatynę tego jeszcze nie było....moje dziecko cale dnie lezy w łóżku jest to dla mnie nie do ogarnięcia gdyż wiecie on z tych raczej podejrzanych o adhd......
szkolenie/kurs z excela skonczylam dyplomik dostalam ech i szukam czegos jeszcze co by z nudow nie umrzeć....
nie weim czy wam pisalam ze zapisalam sie tez do szkoly jezykowej na angielski. uczylam sie go lata swietlne temu i tak naprawde przez 8 lat nie byl mi potrzebny i tak się uwsteczniłam ze postanowilam go trochę odświeżyć i przypomnieć. Żałuję ze zabralam sie za to dopiero teraz ale lepiej późno niż wcale....

to chyba na tyle .
Buziole !!:sorry2:

Zdrówka dla Filipka. Zaraził się w przedszkolu?
Ja też żałuję, że przez 4 lata siedzenia w domu zrobiłam tylko studia podyplomowe. A tak bardzo chciałam przypomnieć sobie angielski... Tyle dobrego, że w nowej pracy będzie mi potrzebny rosyjski...:-D

Do góry