reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hejka :-)
Udalo mi sie wreszcie znalezc chwilke uff..;-) od dobrych 48 h walczymy najpierw z brakiem a teraz z nadmiarem pokarmu :-) aaa i jeszcze z obgryzionymi do krwi sutkami:-) ciezarowki juz kupujcie Maltan i smarujcie, no chyba ze nie beda wasze dzieci tak zarloczne:-)
niestety Olek ma jednak ta zoltaczke i od dzis naswietlanie. ale jestesmy caly czas raz w pokoju. do domku pewnie w pn dopiero..przynajmniej M i Jula posprzatac zdaza ;-)
Trzymamy kciuki za Was i Staraczki i Brzuchatki :-) i za Martynke zeby bez problemu dla siebie i mamusi pojawila sie na swiecie.
Mocno Was sciskamy
Muma & Olinek

Ostatnia edycja:
reklama
hej Dziewuszki!!!:-)
melduję się pierwsza...ale taka jestem zaspana, że nie ręczę za mój wpis;-):-) kurcze...ale pospałam, obudziłam się o 7 na sikanko, ale zaraz wróciłam do ciepłego łożeczka, przewróciłam się na drugi bok i dopiero teraz wstałam:szok: pewnie dalej bym spała, ale mnie głód i Julek obudzili:-D no i najadałam się jak bąk i wzdycham teraz:-p Na badanie jednak nie poszłam, eMek w pracy, nie chciałam sama tam jechać. Ale za tydzień w sobotę na pewno już pójdę.
Muma fajnie, że się odezwałaś. Współczuję problemów z karmieniem i żółtaczki Olusia. Mam nadzieję, że szybko minie i będzie wszystko w porządku. Zaraz wpisuję na listę ten Maltan...eee cokolwiek by to było...:baffled: domyślam się, że to jakiś krem na sutki, nie? No to jeszcze weekendzik w szpitalu i w końcu w domku. Buziaczki dla Was!!!!!
Aleksis trzymaj się Kochana!!! teraz pewnie będzie się dłużyć do 8 listopada...spróbuj się czymś zająć, żeby o tym nie myśleć. My tu za Ciebie będziemy pamiętać i schizować za Ciebie:tak: Trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
caterina no toś się Panna rozchorowała!!! mówiłam, idź do lekarza!!! współczuję zatok...nigdy nie miałam tfu..tfu... ale słyszałam, że boli cholerstwo. No to teraz, jak masz wolne, to trzymaj się instrukcji kok.o...czyli do łóżka, leżeć, wzdychać, że taka biedna jesteś i chora, niech Twój mężuś skacze i biega koło Ciebie. Zdrówka życzę!!!!
Miłego dzionka Babeczki!!!!
ps. a wczoraj na zakupach zakupiłam większe ciuszki dla Julka, bo jak tak patrzę i obserwuję jakie się dzieci rosną, w sensie, ze długie..to moje ciuszki by były za małe, jakby Juluś też był taki długaśny. No ale teraz już mamy kilka ciuszków większych, nie wiem jeszcze z kombinezonem...na jaki rozmiar go kupić:baffled: Już mam 3, ale jakieś malutkie, chyba kupię jeszcze jeden większy:sorry2:

cześć dziewczyny

ja dzisiaj łażę po mieszkaniu jak zagubiona orka hehe:-)

Muma obyście szybciutko wyszli ze szpitala ,ale fajnie będziecie mieli rodzinka w komplecie :happy:
caterina ja widzę Twoją tempkę i bardzo mocno trzymam kciuki &&&&&&& oby nam jakieś II kreski wpadły w tym miesiacu bo to już za długo i za duża różnica będzie między dzieciaczkami :rofl2:;-)

katiuszka a To w sobotę też masz jakieś badania robione ? bo u Nas to wszysko pozamykane no może te prywatne do 14 są czynne ;-)

ja dzisiaj robię pastę z fety i orzechów i sałatkę :tak:

Muma trzymaj się z tymi problemami "piersiowymi", pokarm na pewno szybko się unormuje a jak potrenujecie przystawianie to i sutki odetchną :tak:

ja na sutki polecam bepanthen, mi bardzo pomógł a dodatkowo nadaje się dla maleństwa od 1. dnia życia :tak:

ja mam za to doła ostatnio i nawet na bb nie chce mi się wchodzić... ryczę od paru dni bo muszę zacząć Kropkę od piersi odstawiać... czuję że kończy się jakiś etap... :-(

zuzanka to jest prywatne labo...dlatego czynne w soboty. I z tego co zauważyłam, to właśnie w soboty mają największe oblężenia, bo w tygodniu ludzie pracują i nie każdy może sobie pozwalić na latanie po lakarzach. Ja też większość badań robiłam u nich w soboty, teraz też pojadę za tydzień.
Ależ Ty masz smakołyki dzisiaj:tak: a u mnie tradycyjny rosół z makaronem, a na drugie kurczaczek z ziemniakami i mizerią. Taki polski obiadek...

kasia.natka a dlaczego musisz odstawić Małą od piersi? nie masz pokarmu? czy Misia nie chce jeść? Nie załamuj się Kochana! przeciez niektóre matki w ogóle nie mogą karmić czy coś podobnego i dzieci rosną zdrowo. A że mija jakiś etap...noo takie życie, nic nie trwa wiecznie. Wiadomo, że czasem szkoda, ale nic nie poradzimy na to. Szkoda Twoich łez...będzie dobrze!!!! uszy do góry!!!!

kasia.natka właśnie nasunęło mi się takie samo pytanie jak katiuszce nie masz pokarmu czy po prostu wracasz do pracy i nie będziesz już jej karmić?
kate wiesz co ja mam dzisiaj gości po południu więc tak troszku pod nich szykuje,ja na obiad mam flaki mmmmm pycha,a rosołek miałam tydzień temu ;-)a mnie jakieś przeziębienie bierze :-(gardło mnie boli obudziłam się w nocy z takim bólem,no i chodzę kicham co chwilę i dreszcze mnie przechodzą :-(brrrrr

hejka kobitki:-)
Dzisiaj jeszcze ostatnie załatwienia miałam i już kładę sie i kuruję :tak::tak:
Mój M zarządzenie takie wydał:tak:

Zuza ja tez mam zchiza ,syski trochę bolą ale brzuch jakby mniej. Tak więc jedziemy na tym samym wózku kochana. Zaciskam bardzo mocno kciuki za twój cykl &&&&&&&&&&&

Kasia
trzymaj się kochana, zastanawiałaś się nad odciąganiem pokarmu ?
Nie smutaj się będzie dobrze:tak:

Muma pozdrawiam Ciebie i małego chińcika Olusia. Zobaczysz syski powoli się unormują a Oluś też nauczy się syskowego jedzenia i będzie dobrze.
Poopalacie się troszku na solarce i ino tknąć bedziecie w domciu.Wszyscy w komplecie.

Aleksis za ciebie i twój cykl też kciuczki zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A u nas dzisiaj rybka na obiad a na kolację pasta z makreli :-) Mniam mnam

O pogodzie bym zapomniała:baffled:
Słonecznie na wschodzie jest i w miarę ciepełko

no to caterina możemy poschizować razem :tak::-Dja to już mam jakieś objawy ciążowe jakoś mi nie dobrze dzisiaj :rofl2::baffled::rofl2:hheehehe

a no i co 5 minut patrzę na swój wykres próbuje go zaczarować :-D

Zuza mnie tez nie jest dobrze:happy: Robię obiad i wcale mnie się jeść nie chce:rofl2::rofl2:
A i papierosy mi śmierdzą i piwo też :szok:
Już całkiem walnięta w mózgownicę jestem:-p

reklama
hehe ja dzisiaj moje flaczki ulubione wcisnęłam w siebie co nigdy mnie prosić nie trzeba żebym zjadła :rofl2: i może te przeziębienie u Nas to faktycznie fasol :sorry2:;-)oby kochana oby &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dobrze,że znajomi przychodzą to zapomnę o schizowaniu przez chwilę :D

Ostatnia edycja:
Do góry