reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry w ten paskudny i zimny dzień....niestety prognozy sprawdzają się i wczoraj zapowiadali typowe jesienne dni...szare, bure i wietrzne bleeeeeee

Renia jak nastroje Ameryki po wygranej Obamy??

Tygrysku kolejka super....
a co do warsztatów oj to dużo gadania ale przede wszystkim chodzi o jasne informowanie kiedy i za co dziecko będzie miało kare i konsekwencja jej wykonania...

Kajka kochana oszczędzaj się...a po pracy konieczne leżenie....

reklama
Tygrys a ile taka ciuchcia kosztuje ?

Kajak ja w domku....ale zaraz chyba gdzies wyskocze :)
sama kolejka niby ze 139 na 67 czy 69 nie pamietam juz. a ta osobna lokomotywa z ciuchcia chyba 17 zl

Dzień dobry w ten paskudny i zimny dzień....niestety prognozy sprawdzają się i wczoraj zapowiadali typowe jesienne dni...szare, bure i wietrzne bleeeeeee

Renia jak nastroje Ameryki po wygranej Obamy??

Tygrysku kolejka super....
a co do warsztatów oj to dużo gadania ale przede wszystkim chodzi o jasne informowanie kiedy i za co dziecko będzie miało kare i konsekwencja jej wykonania...

Kajka kochana oszczędzaj się...a po pracy konieczne leżenie....

Oj Madziu jak ja nie lubię takiej pogody:(

Rano..chodzcie do mnie:D

Załączniki

• .facebook_-1941377452_2.jpg
    .facebook_-1941377452_2.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 34
Hejka!

U nas paskudna pogoda. Wychodzić z domu się nie chce. Janek nie chciał iść do przedszkola, rano marudził jak jeszcze nigdy. Prawie na siłę go do samochodu wsadzałam :sorry:
Dziś idziemy pierwszy raz na judo z Janosikiem. Zobaczymy czy mu się spodoba :tak:

A ja dostałam od mężowego nowy komputer :-) śmiga jak szalony, a mojego staruszka Jasiek dostanie do wykończenia. W ogóle jakoś nam się psuje wszystko, żelazko wczoraj przestało działać, z czego akurat się cieszę bo nienawidzę prasować :-) Ale już M. zamówił nowe więc długo się nie nacieszę wolnością :-D

Kawę idę zrobić - ktoś chętny?

Dzień dobry;
u mnie też leje i wieje i nie lubię :-(

Kaja pogodę masz dużo lepszą niż my ;/
Daj znać co lekarz!

Tygrys Iggy ma taką kolejkę, szału to nie ma z tym.

Vive fajny gadżet, choć ja do tej pory nie mogę się przekonać do innych książek niż papierowe.

Ja dziś do lekarza biegnę. A w taka pogodę to szczerze mi się nie chce :crazy:

Myszka mnie odrzuca, ale o herbatkę się nie pogniewam :D
Super masz kompa i żelazko no no no

Śnieg to ja lubię:)
Myszo ja chętna na kawę.
Zapominajko ano mam nadzieję ze moje dziecko na walory estetyczne patrzeć nie bedzie:sorry:
u nas leje bez przerwy ech wieczorem na angielski musze wyjsc ....nie chce mi sie.
Jutro albo pojutrze idziemy na kontrol , a jak tam Iggi??

reklama
Do góry