monia_l
Wrześniowe mamy'07
mniam i jak bigosik wyszedł pyszny?kobietki, historyczny moment!! gotuje bigos!!!! po raz pierwszy w zyciuwczoraj gotowalam kapuste, dzis bede smazyla miesko.
co u Was???
ja tez bym musiała i dzieci i siebie zaopatrzycobkupilam Julitke w rajstopki, legginsy...
jeszcze musze siebie zaopatrzec w bielizne
u nas akurat z dziecmi moimi jest u dentysty jest łatwo Ola juz była dużo razy a Mati miał 2 razy blombowane i ani razu nie płakał nie wyrywał się nawet za 2 razem sam szybko wskoczył na fotel;-)nie wiem od czego to zależy czy od podejścia dentystki czy od czegos innegoZ dzieckiem u dentysty nigdy nie jest chyba lekko.
A mam jeszcze pytanie do odnośnie szczepionek... idziemy w czwartek. Jak wasze dzieciaczki reagowały po szczepieniu? Ja mam w planach od razu z przychodniu pojechać do selgrosa po HERO FACTORY (tym razem nie przekupstwo) i nie wiem czy Omar będzie w stanie.

a jeśli chodzi o szczypienie to też u nas było bez płaczu
no i kieszonkowe Mati też ma a dostał też ostatnio od wójka 100zł i jak byliśmy w supermarkecie to wybrał sobie jakąś drogą zabawkę juz nie pamiętam jaką no i ja mu mówię ok weź sobie ale jak wrócimy do domu to ja wezmę za nią te 100zł bo ona gdzies tyle kosztowała no to Mati jednak zmienił zdanie i odłożył zabawkę spowrotem na półkę bo jak za jego pieniążki to nie chce

Mateusz po szczepionce uryczany chcial jechac do domu. Reke trzymal tak,ze nie miescil sie w drzwi![]()

i teraz ma dwie pary okularów ale juz zapowiedziałam ze jak następnym razem zapomni to już będzie jego strata.
w przedszkolu mają miec dodatkowe zajęcia plastyczne i Adaś zosatał wytypowany, troche mi to nie odpowiada, bo maja być do 15:30 a w tym dniu Maja kończy o 11:25