reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Twins climbing out of cribs! 21 months - YouTube

Daddy's Home !! - YouTube

Kajuś i od razu pomyślałam o Tobie :-D

Kanuś a Ciebie kochana męczą mgłości, dolegliwości, czy jakoś psychicznie Ci ciężko ? :zawstydzona/y:

Pyciolku ja myslalam ,ze tylko te fizyczne....czasem siedze i rycze tam sie zle czuje....wiesz dla mnie to cos niespotykanego takie samopoczucie....takie mdlosci i inne niedogodnosci...
Ale po tym ,ze nie moge spac w nocy to widze ,ze psychicznie chyba tez ze mna nie najlepiej.... normalnie snia mi sie rozne obrazy jakby mi ktos w glowie kanaly przelaczal.... jezusie ja jestem chyba jakas chora psychicznie....;/

reklama
Kanus co Ty opowiadasz wszystko z Toba ok....druga ciąża jest inna przez świadomość a jeszcze wasza sytuacja na pewno nakłada się...na nastrój i samopoczucie....
zycze szybkiej poprawy samopoczucia...mdłości i bezsenność sio.....

Pyciolku rewelacyjne filmiki....
ja pamiętam jak moja siostra uciekałą tak z łóżeczka....

Agacia my chyba Julci zamówimy u kogoś z rodziny takiego pieska o którym marzy Mati

Myszqa super te gry...juz zapisałam i zamówię Julci....

Kaja oszczedzaj się kochana....
rany od 32tyg zwolnienie...a w przypadkach koniecznego leżenia tez nie ma zwolnienia???

no wtedy jest, ale tu oni z ta natura w kolko...
nikt w zyciu nie stosuje lekow na podtrzymanie ciazy...a w szostym tygodniu, albo dwunastym, to smiechem by czlowieka zabili..
Pyciolku ja myslalam ,ze tylko te fizyczne....czasem siedze i rycze tam sie zle czuje....wiesz dla mnie to cos niespotykanego takie samopoczucie....takie mdlosci i inne niedogodnosci...
Ale po tym ,ze nie moge spac w nocy to widze ,ze psychicznie chyba tez ze mna nie najlepiej.... normalnie snia mi sie rozne obrazy jakby mi ktos w glowie kanaly przelaczal.... jezusie ja jestem chyba jakas chora psychicznie....;/

Kanus, ja mam to samo, nie poznaje siebie, nie mam kontroli nad swoim cialem..ani umyslem chwilami..zle sie czuje permanentnie..
i ciagle licze na to, ze przejdzie..
do gory lepetynka

PYCIOL, zabilas mnie tym filmikiem..

zabiłam pozytywnie czy negatywnie ????:-p

Kanuś, Kajak ojojoj ale Was męczą te hormoniska strasznie :no: ale spokojnie wkrótce to minie i będziecie się cieszyć pozostałymi miesiącami w dwupaczku :tak:

zabiłam pozytywnie czy negatywnie ????:-p

Kanuś, Kajak ojojoj ale Was męczą te hormoniska strasznie :no: ale spokojnie wkrótce to minie i będziecie się cieszyć pozostałymi miesiącami w dwupaczku :tak:

pozytywnie:-D... fajne takie dwa, szczegolnie fajne, ze czyjes:szok::-D

dwupaczku, PYCIOL, Ty kase na codzien liczysz a nie wiesz ze ja to raczej w trzypaku sie turlam:-p

a czuje sie taka gruba , napompowana jakas, bleeeeeeeeeee

AJ KOCHANE marze o 12-13 tyg i o tym ,ze wszystko minieeeeeeeeeee....:tak:
wczoraj jak mnie naszlo na Lays Solone to zabilabym za nie....wcielam 1/3 paczki i poszlam do kibelka...teraz do konca zycia na nie, nie spojrze....;/

Kajaczku no tak Ty w trzypaku...jejku chyba to jeszcze do mnie nie dotarlo....:)

Madziu ,Zapominajko, Agaciu, Pyciolku dziekuje za mile slowa:*****

pozytywnie:-D... fajne takie dwa, szczegolnie fajne, ze czyjes:szok::-D

dwupaczku, PYCIOL, Ty kase na codzien liczysz a nie wiesz ze ja to raczej w trzypaku sie turlam:-p

a czuje sie taka gruba , napompowana jakas, bleeeeeeeeeee

hehheeh to tak z przyzwyczajenia...wszystkie w dwupakach zawsze były :-D
chociaż niewiadomo jeszcze co tam Kanka ma pod serduchem :-D

http://www.youtube.com/watch?v=to7uIG8KYhg:-D
patrz na to

reklama
Do góry