Asionek31
Fanka BB :)
ufff poprasowane
z mezem jeszcze sie scielam
nic nie kumate to 
hehe no wlosow mu nie brakuje , chyba zaliczy fryca w pl , bo juz my z tylu wlosy za kark siegaja ...
widze u ciebie pracowity dzionek
)) ja jutro za kare mojego od rana zaprzege do roboty ...
no i dobrze , walczyla to wywalczyla
maz byl w aptece zapomnial kupic
ale kurcze jakos dochodze do wniosku , ze to chyba zposniona owulka taka jakas jest ...tak mi sie porobilo po porodzie , ze kurcze owulke mam mega bolesna , wzdymajaca i ze wszystkimi mozliwymi objawami
jak nie zapomne kupie jutro testa tak dla wietego spokoju
wolalabym jeszcze w ciazy nie byc , bo przeraza mnie to troche :/ nie siedzenie pozniej z dwoma bobasami , a sama ciaza :/ jeszcze pamietam poczatki z Natem
nie wyobrazam sobie tego przechodzic teraz przy dziecku , jak ja wtedy nawet zebow umyc nie mialam sil i lezalam i wylam ... teraz to bez szans
z mezem jeszcze sie scielam

nic nie kumate to 
hehe ASIONKU Natul nadrabia chociaż wyrośniętą fryzurką
Odkurzone, drugie pranie się pierze, śmieci wyniesione, siódma koopa, Bilon zwiał, bo brama się jakoś otworzyła (możliwe, że Ufolka, bo pilota nosiła)
Kto da więcej?![]()
hehe no wlosow mu nie brakuje , chyba zaliczy fryca w pl , bo juz my z tylu wlosy za kark siegaja ...
widze u ciebie pracowity dzionek
Kocie a skończyła się wojna podjazdowa mojej pseudo kuleżanki!!!! Tak ćwiczyła, tak mataczyła, tak wymyślała, że się dyrektor zdenerwował i zaproponował jej umowę zlecenie za 1000 zł brutto! Kuleżanka za takie pieniądze nie chciała siedzieć i zostaje tylko do piątku![]()
no i dobrze , walczyla to wywalczyla

ASIONKU! Ja doczytałam, ze Ty podejrzenia masz względem swojego łona czy nie łonaBardzo mnie to gryzie, bo nie doczytałam ciągu dalszego, a chciałabym już pogratulować
![]()
Właśnie! Asionku jak test????????????????? Jeju od rana miałam o tym pisać i przez "sprzeczkę" z ukochanką wyleciało mi z głowy!!!!!
.
Asionku made mi przypomniala, w jakim szoku bylam, jak przeczytalam!!!!! I co? I co? I co?
maz byl w aptece zapomnial kupic

ale kurcze jakos dochodze do wniosku , ze to chyba zposniona owulka taka jakas jest ...tak mi sie porobilo po porodzie , ze kurcze owulke mam mega bolesna , wzdymajaca i ze wszystkimi mozliwymi objawami
jak nie zapomne kupie jutro testa tak dla wietego spokoju
wolalabym jeszcze w ciazy nie byc , bo przeraza mnie to troche :/ nie siedzenie pozniej z dwoma bobasami , a sama ciaza :/ jeszcze pamietam poczatki z Natem

nie wyobrazam sobie tego przechodzic teraz przy dziecku , jak ja wtedy nawet zebow umyc nie mialam sil i lezalam i wylam ... teraz to bez szans

Bardzo mnie to gryzie, bo nie doczytałam ciągu dalszego, a chciałabym już pogratulować