reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

reklama
Aestima ja nie mam nic przeciw tego typu książeczkom, dla mnie to bardziej ostrzeżenie niż straszenie.. myślę po prostu, że książeczka musi poczekać... ehhh, stacja paliw też wygląda fajnie, ale ja już pewnie przez dłuższy czas nic niestety nie zakupię, chyba że Kubiemu wpadnie jakaś ekstra kasa :) ale już lista przyszłościowa długa :)

forever a więc czekaMY :)

kasia oglądałam dziś w empiku 'Uwaga to niebezpieczne' i absolutnie mi się nie spodobała;
'Jak to działa? Książka z okienkami':tak: hmmm ... ciekawe jak wygląda w środku, bo nie wiem, czy Emi na to nie za mała...?
Mamy książkę o Świętym Mikołaju, stron dosłownie kilka i tyleż samo okienek ale Emilka aż się trzęsie jak ją widzi, biegnie z nią do mnie i krzyczy 'puk, puk' bo na pierwszej stronie są drzwi, za którymi stoi listonosz;-)

i tam mnie kusi, równiez okienka i tematyka świąteczna
Puk, puk ! Kto tam ?

Myślę, że obie książeczki "pomocnikowe" muszę dodać do listy dla Młodej - jako stara samochodziara musi się nauczyć dawać autku jeść :-D
Martadelka - Krysia też ma fazę drzwi, w "Księdze dźwięków" pieczołowicie posklejanej przez opiekunkę najbardziej lubi strony z małymi obrazkami, pokazuje na drzwi, puka w meble i się cieszy. Myślę, że takowe zapędy zaspokoi książka z Zakamarków bodajże o tytule "Jest tam kto ? "

Ostatnia edycja:
reklama
forever no okłada nie zachęca... i wierszyki na masażyki to nie dla młodszych dzieci w sensie niemowlaków? jakie argumenty za tą książeczką miał logopeda?

Do góry