reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Moje zamówienie potwierdzone w całości, nic tylko zapłacić i czekać na kuriera. 

kasiawilde
Fanka BB :)
Aestima ja nie mam nic przeciw tego typu książeczkom, dla mnie to bardziej ostrzeżenie niż straszenie.. myślę po prostu, że książeczka musi poczekać... ehhh, stacja paliw też wygląda fajnie, ale ja już pewnie przez dłuższy czas nic niestety nie zakupię, chyba że Kubiemu wpadnie jakaś ekstra kasa
ale już lista przyszłościowa długa 
forever a więc czekaMY
forever a więc czekaMY
kasia oglądałam dziś w empiku 'Uwaga to niebezpieczne' i absolutnie mi się nie spodobała;
'Jak to działa? Książka z okienkami'
hmmm ... ciekawe jak wygląda w środku, bo nie wiem, czy Emi na to nie za mała...?
Mamy książkę o Świętym Mikołaju, stron dosłownie kilka i tyleż samo okienek ale Emilka aż się trzęsie jak ją widzi, biegnie z nią do mnie i krzyczy 'puk, puk' bo na pierwszej stronie są drzwi, za którymi stoi listonosz;-)
i tam mnie kusi, równiez okienka i tematyka świąteczna
Puk, puk ! Kto tam ?
'Jak to działa? Książka z okienkami'
hmmm ... ciekawe jak wygląda w środku, bo nie wiem, czy Emi na to nie za mała...? Mamy książkę o Świętym Mikołaju, stron dosłownie kilka i tyleż samo okienek ale Emilka aż się trzęsie jak ją widzi, biegnie z nią do mnie i krzyczy 'puk, puk' bo na pierwszej stronie są drzwi, za którymi stoi listonosz;-)
i tam mnie kusi, równiez okienka i tematyka świąteczna
Puk, puk ! Kto tam ?
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Myślę, że obie książeczki "pomocnikowe" muszę dodać do listy dla Młodej - jako stara samochodziara musi się nauczyć dawać autku jeść 
Martadelka - Krysia też ma fazę drzwi, w "Księdze dźwięków" pieczołowicie posklejanej przez opiekunkę najbardziej lubi strony z małymi obrazkami, pokazuje na drzwi, puka w meble i się cieszy. Myślę, że takowe zapędy zaspokoi książka z Zakamarków bodajże o tytule "Jest tam kto ? "

Martadelka - Krysia też ma fazę drzwi, w "Księdze dźwięków" pieczołowicie posklejanej przez opiekunkę najbardziej lubi strony z małymi obrazkami, pokazuje na drzwi, puka w meble i się cieszy. Myślę, że takowe zapędy zaspokoi książka z Zakamarków bodajże o tytule "Jest tam kto ? "
Ostatnia edycja:
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
a moze którejś spodoba sie ta książeczka, dla lubiących szczegóły :-) http://rodzinna.pl/1001-robaczkow-odnalezienia-p-2512.html
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Martadelka - chyba Traschka wklejała tą książkę jako pozycję na swojej liście zakupów ?
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Logopeda dziś poradziła mi tą książkę PRZYTULANKI czyli wierszyki na dziecięce masażyki Wydawnictwo Harmonia - znalazłam recenzje że paskudne ilustracje 

reklama