reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Bułeczki upieczone, pachną ładnie. Zawsze to jakieś zajęcie, jak nie może się spać. :blink:
Ale w nocy mnie trzęsło z zimna. Już się bałam, że coś mnie bierze. Ale teraz już wszystko dobrze, uff...

Już bułeczki upieczone:szok::szok::szok: wow super, smacznego :)

Jak ja nienawidzę poniedziałków , moja córeczka znowu z płaczem do przedszkola :-( kiedy to się skończy??? Tak bardzo bym chciała, żeby z radością szła do tego przedszkola:-(

Miłego dnia kobietki, ja biorę się za sprzątanie domku po weekendzie

reklama
Dzień dobry dziewczyny! :-)

Dzisiaj moje maleństwo skończyło 8 tyg, jakoś piersi mnie ostatnio mało bolą, mdłości powoli ustają. Może to już czas aby opuściły nas te niemiłe objawy ;-)

Miłego dnia :-)

Bułeczki?? To ja przepis poproszę, aż sie zaślinilam :D

saraa zazdroszczę że mieliście weekend tylko dla siebie, oj my dawno takiego nie mielismy.

Korba a mala już długo chodzi do tego przedszkola? Może jeszcze się nie''oswoiła'' z sytuacją?

My też już na nogach od 7 :/ Mała wczoraj miała gorączke więc spała z nami i o dziwo w nocy jak wstawałam siusiu ona poszla ze mną i nic do pampersa nie narobiła, to cHYBA czas na odstawienie go w nocy :)
Milego dnia życzę

Bułeczki?? To ja przepis poproszę, aż sie zaślinilam :D

saraa zazdroszczę że mieliście weekend tylko dla siebie, oj my dawno takiego nie mielismy.

Korba a mala już długo chodzi do tego przedszkola? Może jeszcze się nie''oswoiła'' z sytuacją?

My też już na nogach od 7 :/ Mała wczoraj miała gorączke więc spała z nami i o dziwo w nocy jak wstawałam siusiu ona poszla ze mną i nic do pampersa nie narobiła, to cHYBA czas na odstawienie go w nocy :)
Milego dnia życzę

Moja mała do przedszkola chodzi rok i 3 miesiące i nadal dzień bez płaczu , 3 dni z płaczem--masakra:-(

Melduję się po weekendzie. Dzisiaj jak wstałam to miałam 2 mocne skurcze całego podbrzusza, wystraszyłam się trochę. Brzuch czasami pobolewał jak jechałam do pracy, trochę się martwię czy wszystko ok. No właśnie wymiotów nie miałam ewentualnie jakieś mdłości, które w sumie są coraz słabsze, myślicie ze to właśnie przez to że wkraczam powoli w 2 trymestr? Oby z małym ananaskiem wszystko było dobrze.

Witam poniedziałkowo. Przeczytałam co naprodukowałyście w weekend, jakoś nie miałam czasu siedzieć przy komputerze.
Cała sobota jak zwykle polega na sprzataniu domu, a w niedzielę rano upiekłam rogaliki,a później relaks z synkiem i mężem. Dziś już niestaty poniedziałek, my do pracy, Bartuś do przedszkola (mój też jak Twoja Korba chodzi niechętnie). Wczoraj płakał cały wieczór że on się boi Mikołaja i nie chce iść tego dnia do przedszkola. Tego dnia ma mówić wierszyk, bo dzieci występują przed Mikołajem. Nie wiem jak go zachęcić, już różnosci mu opowiadałam.
Ja dziś czuję się w miare dobrze, spać mi się chce bardzo.
W tym tygodniu wizyta u lekarza, mam nadzieję że bedzie dobrze.
Miłego dnia.

Witam poniedziałkowo. Przeczytałam co naprodukowałyście w weekend, jakoś nie miałam czasu siedzieć przy komputerze.
Cała sobota jak zwykle polega na sprzataniu domu, a w niedzielę rano upiekłam rogaliki,a później relaks z synkiem i mężem. Dziś już niestaty poniedziałek, my do pracy, Bartuś do przedszkola (mój też jak Twoja Korba chodzi niechętnie). Wczoraj płakał cały wieczór że on się boi Mikołaja i nie chce iść tego dnia do przedszkola. Tego dnia ma mówić wierszyk, bo dzieci występują przed Mikołajem. Nie wiem jak go zachęcić, już różnosci mu opowiadałam.
Ja dziś czuję się w miare dobrze, spać mi się chce bardzo.
W tym tygodniu wizyta u lekarza, mam nadzieję że bedzie dobrze.
Miłego dnia.

Kurcze , ja już nawet u psychologa byłam, ale powiedział mi , że skoro ona w przedszkolu już nie płacze i jak ją odbieram to już też mówi , że fajnie było, czyli krzywda jej się nie dzieje tylko ciężko jej się z nami rozstać. A Twój maluch długo już chodzi do przedszkola???

Cześć dziewczynki.
Podczytuję Was i postanowiłam napisać :). Przyjmiecie mnie do swojego grona? Jestem w 7 tyg 4 dniu ciąży. Jest to nasze oczekiwane i kochane maleństwo i jak pewnie każda mama boję się strasznie o nie. Piszecie dziewczyny o objawach. ja ich nie mam prawie wcale i tym się martwię :(. Piersi mnie nie bolą, był tylko jeden dzień kiedy pobolały i teraz są normalne, mdłości prawie nie mam. Też był może jeden dzień większych mndłości, myślałam, że się rozkręca i przeszło. Serduszko słyszałam 02.11. Wizytę następną mam w przyszłym tygodniu. Tak się martwię.

Ps nie wiem czy udało mi się stworzyć suwaczka :)

reklama
Do góry