reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

bry

joasia---aleeeeeeee szczujesz od ranka---jakie pyszności mniam----daj prosze przepis - super dzieciaczki i jak grzecznie siedzą:-D
madlen - ciesz się stane---nie moge uwierzyć ze już finisz:szok: dziwne uczucie wiedziec chyba kiedy godzina 0 wybije---ja tu czekam na wieści i foto a Ty odpoczywaj:tak:

mamusia - no moj tez jak coś to ze go się nie kocha---najczęsicej jak nie chce mu się kupić czego chce-----ostatnio jak miał gorączke i urzędował u dziadka to tak się rozpłakał ze myślałam ze mu się bardzo pogarsza no i uległam z lego ninjago:-D
bedi - jakiś humorzasty Twój pan...
sempe - co to za numery??--zdrówka!
katrinka - nie wiem o co chodzi z tym palcem ale rozumiem ze coś się stało---więc zdrówka!

ja wczoraj miałam taką migrene ze po ścianach chodziłam-dziś jeszcze troszke boli ale daje rade
mały dobrał się do swinki skarbonki i do sklepu ciągnie po czerwonego nijago:sorry2: padne z nim
chata zasyfiona bo nie mam siły na przemęczanie
buziaki tymczasem

reklama
witam :-)
joas fantastyczna piatkeczka :-)..a te slodkosci to na razie prosze schowac ,bo slinotoku dostaje :-D
a poki co ,nie moge...juz mi insluline zwiekszyli..taka jestem slodka :-D
Hana wspolczuje migreny,...osobisice nie znam,ale moja znajoma ma i jak widze czasami co sie z nia dzieje,to :szok::szok:
sempe zdrowka ;-)
Mamus dzieci czesto wystawiaja nasza cierpliwosc na probe..zagryzaj zeby i przeczekaj..;-)
Bedi a co tam zchlopem znowu jest...moze zmiana pogody idzie ??,wspolczuje mdlosci ale jeszcze chwilka i minom :tak:
katrina oby z palcem juz bylo dobrze ;-)
pawimi halloo ...
ide wyciagnac pranie z pralki i wstawic nastepne i ogarnac bajzel ..jak kazdego dnia...
milego :-)

joasia a ja myślałam ze czekają na te bułeczki:-D-dzięki za przepis:tak:
madlen - mam identyczne plany jak Ty:sorry2:...kuchnia już ogarnięta..do obiadku troszke przygotowane
a jak wróce ze sklepu......to może upieke te pychotki:-p:-p

Joaś pysznie te bułeczki wyglądają!!!
a dzieciaczki masz śliczne, buźki tryskają pozytywną energią:-)

dziewczyny u mnie nic lepiej.... jestem nie do życia!!! dobrze ze mama jest teraz pisze 1 palcem trzesę się nic nie pomaga jestem taka słaba:-( biorę tylko apap i ibuprofen boje się powikłan.... i to ze pozarażam pozostałych...

boli mnie dosłownie wszystko!! nawet włosy!!!

Mamcia mam pytanie:

dostałam storczyka w czerwcu ładnego białego miał ok 6-7kwiatków ale po tygodniu juz ani jednego, zeżarł mi je KOT!! włącznie z lisciami, poobryzał je, nie wyrzuciłam doniczki bo został 1 listek i teraz zaczęły wychodzic listki!! ma juz 3 nowe i czy jest szansa ze łodyga tez wyjdzie i kwiatki??

a dziś na 16tą w przedszkolu mają dziewczynki Imieniny Przedszkola i pasowanie maluchów, występują wszystkie grupy... tak bym chciała isc.. chyba wezme ibuprofen i pójde tylko jak zacznie mnie akurat telepać to nawet nie ustoje!!

Madlen to juz tuż tuż:-) cudowne uczucie prawda??

joaś - fajne dzieciaczki a słodkości mniam!
sempe - Ty to może wyleż się porządnie
katrina - ojjj ałłłł

Co do storczyka - skoro wypuścił listki to tylko czekać aż wypuści łodygę z pąkami :tak:

U nas ok. Zdrowi wszyscy póki co. Porządki pełną parą - też m.in. sortuję ubranka ;-)

cześć kochane ..ja wyszłam o 8 z domu ,pozawoziłam dzieci i od razu do Poz.na zakupy ubraniowe..

kupiłam w Orsayu moim ulubionym sklepie spodnie rurki dżinsowe takie atramentowe--> się wynagrodziłam za to hulanie :-p
i jeszcze granatową spódniczkę a'la biznesłomen i miętowy sweterek..jestem :-)

dzieciom w hm bluzeczki
Zuzi słownik ortograficzny bo potrzebuje jutro na koło ort.
i witaminy w superfarmie.

500zł wypłaciłam ..500 zł poszło :sorry2:

Natka
mówisz ,że Twój tez taki nocny marek w tych sprawach :)))

Madlen
no zaciskam zęby i przetrzymuję ..tłumaczę ..
trza czekać ..

Hana
zdrówka i wiesz przecież ,że dom tak szybko brudem nie zarasta:-p jak 2 dni sobie odpuścisz to Ty nabierzesz sił a dom aż tak nie ucierpi;-)
ściskam Cie mocno :-)
Oponki serowe - Przepis
ja ostatnio robiłam te oponki i z połowy składników wyszło baaardzo dużo -45 szt ..
poszły w mig :))

Joaś
apetyczne bułeczki ,że hohoo..
dzieciaki super ;) ukochać a starszym przybić 5:tak:

Sempe
tak ,jeśli wypuszcza listki to znaczy ,że żyje..
postaw tam gdzie kot nie sięgnie i niech dochodzi do siebie ..
no i zdrówka !!

Bedii
:blink: monż wali focha ....
nie daj się :-p

miłego popołudnia babki..
ide troche pohulać i jade po dzieci ..

hejka, ja dziś też chatę ogarniam, ale już opadłam z sił...
Jestem happy bo zakupiłam dwa malusie kaktusiki kwitnąće do kuchni i pięknie bedą zdobić okno jak im pąki się całkiem rozwiną - taka fuksja....

mamita - mój storczyk wypuścił dwie łodygi a trzecia dogorywała - jest super i za to go kocham. A nie wiesz jak mam go przesadzić czy coś - bo wypuszcza takie korzenie od spodu to chyba mu ciasno?

Zrobiłam na obiad schabowczaki bo dawno nie było, będzie marchewka ze śmietaną i ziemniory i git, wyprałam psa w szamponie ziołowym, wyszesałam gałgana - odkurzyłam chatę, wstawiłam pranie, w lidlu byłam to chyba odpoczynek się należy

Joaś mamo dzięki za przepisy - sempe!! litości dla własnego ciała nie masz!! Wyleż chorobę a do przedszkola wyślij mamę - też będzie radość i zdjęcia niech porobi - choć pewnie za późno już to piszę...:sorry2:

Bedii
ja obcinam te dolne korzenie ...storczyków sie nie przesadza generalnie ..ja jeszcze ani razu nie przesadzałam ..
smacznego obiadku:)

Katrina
matko ...niech sie w końcu ten palec zagoi bo jeszcze Ci ropą podejdzie i sie bieda narobi i trzeba będzie paznokcia ściągać ....

reklama
hej mamuski, pewnie zostane zwolniona z watku ze nie pisze ;-) ale jakos tak ten czas przelatuje przez paluchy niewiadomo w zasadzie kiedy. Mialam wolne 4 dni - dlugi weekend,to chcialam jak najwiecej zrobic cos w domciu i pobyc z dzieciakami, mialam tez migrene przez kilka dni - u nas niestety w ciagu kilku godzin temperatura spadla z 21 na plusie do minus kilka a ja wiadomo jak ten barometr, wiec swoje odcierpialam.
Swieto Dziekczynienia w przyszly czwartek, ja juz od srody wolne bo dzieci maja mini ferie wiec tez sobie troszke pobalujemy w domciu. W sobote jedziemy na imprezke do znajomych, w niedziele na dziecinne urodziny, maz z mlodszym na polnoc a ja ze starszym w kierunku Chicago o tej samej godzinie :sorry2: W kazdej chwili wolnej zajmuje sie dekorowaniem domku i jadalni na nasze indycze swieto. No i musze zabrac sie za konkretne planowanie menu. Wiadomo - indyk w roli glownej, ale co do tego? to wszystko trzeba obmyslec.

Joas - dzieciaczki jak zaczarowane, przyznaj sie ze im cos dalas na oduzenie przed tym zdjeciem :rofl2: siedza tak grzecznie ze ciezko uwierzyc. Ale fakt, jesli zaczely wlasnie ogladac tv to chyba jedyny mozliwy moment do uchwycenia takiej spokojnej pozy. No i jak spia pewnie tez sa spokojne co? bo moje wlasnie wtedy sie wyciszaja:-D Tak a propos Twoja najstarsza panna piekna dziewczyna sie robi.
I na drugi raz prosze mi takich smakowitosci nie wklejac bo slina sama do ust naplywa. Ja nie jadam macznych produktow wcale juz o cukrze nie wspominajac wiec jak mi tu takie piekne zdjecia wklejasz do zoladek zaczyna przyrastac do kregoslupa :nerd:

Bedi - u Was to jak sinusoida ten zwiazek, albo wielkie cacy albo dolujace beeee.

Katrina - az mnie palec rozbolal jak to doczytalam. A Ty wiesz ze moja mamusia kiedys przytrzasnela sobie palec ciezkimi drzwiami frontowymi i miala z nim powazne problemy. Bardzo dlugo nie mogl sie zagoic, lacznie ze sciaganym paznokciem i niemozliwoscia chodzenia przez jakis czas. Bacznie to obserwuj zeby Ci sie jakies paskudztwo tam nie wdalo.

Sempe - zdrowka zycze, mam nadzieje ze jakos w koncu sie wykurujesz i wrocisz do formy. Rosolki domowej roboty, herbatki z miodem i duuuuzo czosnku na zywca kochana sie klania.

mamus mowisz ze sie urlopujesz i odpoczywasz psychicznie.Hulaj kochana, hulaj jak ruszycie z biznesem na calego to nie bedzie czasu na poopie usiasc :tak:

hana, majqa, madlen, zuza i cala reszta - pozdrawiam i milego zycze.

A ...zuzinka - co Ty za bzdurki piszesz ze z tel nie na sie na bb odpowiadac na posty???:tak::-) przylapalam na klamstwie ooooo! :szok:

Do góry