bry
joasia---aleeeeeeee szczujesz od ranka---jakie pyszności mniam----daj prosze przepis - super dzieciaczki i jak grzecznie siedzą
madlen - ciesz się stane---nie moge uwierzyć ze już finisz
dziwne uczucie wiedziec chyba kiedy godzina 0 wybije---ja tu czekam na wieści i foto a Ty odpoczywaj
mamusia - no moj tez jak coś to ze go się nie kocha---najczęsicej jak nie chce mu się kupić czego chce-----ostatnio jak miał gorączke i urzędował u dziadka to tak się rozpłakał ze myślałam ze mu się bardzo pogarsza no i uległam z lego ninjago
bedi - jakiś humorzasty Twój pan...
sempe - co to za numery??--zdrówka!
katrinka - nie wiem o co chodzi z tym palcem ale rozumiem ze coś się stało---więc zdrówka!
ja wczoraj miałam taką migrene ze po ścianach chodziłam-dziś jeszcze troszke boli ale daje rade
mały dobrał się do swinki skarbonki i do sklepu ciągnie po czerwonego nijago
padne z nim
chata zasyfiona bo nie mam siły na przemęczanie
buziaki tymczasem
joasia---aleeeeeeee szczujesz od ranka---jakie pyszności mniam----daj prosze przepis - super dzieciaczki i jak grzecznie siedzą

madlen - ciesz się stane---nie moge uwierzyć ze już finisz
dziwne uczucie wiedziec chyba kiedy godzina 0 wybije---ja tu czekam na wieści i foto a Ty odpoczywaj
mamusia - no moj tez jak coś to ze go się nie kocha---najczęsicej jak nie chce mu się kupić czego chce-----ostatnio jak miał gorączke i urzędował u dziadka to tak się rozpłakał ze myślałam ze mu się bardzo pogarsza no i uległam z lego ninjago

bedi - jakiś humorzasty Twój pan...
sempe - co to za numery??--zdrówka!
katrinka - nie wiem o co chodzi z tym palcem ale rozumiem ze coś się stało---więc zdrówka!
ja wczoraj miałam taką migrene ze po ścianach chodziłam-dziś jeszcze troszke boli ale daje rade
mały dobrał się do swinki skarbonki i do sklepu ciągnie po czerwonego nijago
padne z nimchata zasyfiona bo nie mam siły na przemęczanie
buziaki tymczasem

monż wali focha 
siedza tak grzecznie ze ciezko uwierzyc. Ale fakt, jesli zaczely wlasnie ogladac tv to chyba jedyny mozliwy moment do uchwycenia takiej spokojnej pozy. No i jak spia pewnie tez sa spokojne co? bo moje wlasnie wtedy sie wyciszaja