reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

czesc dziewczyny
probowalam Was nadrobic..........

fajne historie rodzinne opowiadacie, a "Głupia" jest naprawde głupia
ostatnio na onecie byl artykuł o ignacym mościcki-prezydencie Polski, ktory tuż po śmierci swojej żony oświadczyl sie sekretarce, i przez to byl troche na jezykach, nic o tym nie wiedzialam, a to moj prapradziadek, musze sie dopytac cioci-nastarszej osoby u nas w rodzinie, czy cos o tym wie

bylam na usg, dzidzius jeszcze za malutki, zeby ocenic przeziernosc karkowa i mam przyjsc za tydzien
prawie codziennie wymiotuję, ogolnie czuje sie kiepsko
a brzuch mam spory, dziwnie sie z tym czuje, kolezanka, ktora rodzi w kwietniu ma mniejszy niz ja ;/
milego dnia babeczki

reklama
Dzień dobry! ale się rozpisujecie Dziewczyny:) 30 min się wczytywałam w Wasze historie:)

U Was też tak słonko świeci od rana? jest pięknie:) Dzisiaj jadę na roczek do mojego Chrześniaka... szkoda, że nie będę mogła go ponosić:( później urodzinki Taty... nie mogę się doczekać, bo Mamusia same pyszności upichciła:) tylko jeszcze nie wiem jak się wytłumaczę z tego, że nie napije się nawet 1 drinka... może razem z życzeniami powiem tacie, że jestem w ciąży..? :)

ok zmykam na rower... trzeba wykorzystać tą piękną pogodę:)))

KiSSek dla Was!

Dzień dobry! ale się rozpisujecie Dziewczyny:) 30 min się wczytywałam w Wasze historie:)

U Was też tak słonko świeci od rana? jest pięknie:) Dzisiaj jadę na roczek do mojego Chrześniaka... szkoda, że nie będę mogła go ponosić:( później urodzinki Taty... nie mogę się doczekać, bo Mamusia same pyszności upichciła:) tylko jeszcze nie wiem jak się wytłumaczę z tego, że nie napije się nawet 1 drinka... może razem z życzeniami powiem tacie, że jestem w ciąży..? :)

ok zmykam na rower... trzeba wykorzystać tą piękną pogodę:)))

KiSSek dla Was!
\\

Ale fajny Tata miał by prezent :tak::tak::tak::tak: Super pomysł
U nas nie ma słoneczka :-(

Witajcie dziewczyny :-) u nas słonecznie ale mroźnie.

Piękne historie ;-)

Zaniosłam zdjęcia do wywołania do fotografa, potem je odbiorę i jadę do rodziców bo mężuś będzie pracował do późna.
Na szczęście od jutra ma urlop i w przyszłym tygodniu robimy sobie mały wypad w góry :tak: mam nadzieję że nie będę się czuła źle bo szkoda wyjazdu... Mdłości chyba powoli mijają. Za 9 dni zobaczę moje maleństwo ;-)już się nie mogę doczekać. Chcę już wiedzieć czy wszystko w porządku.

Wyczaiłam dzisiaj sklep w którym są fajne ciążowe ciuchy. Przymierzałam jeansy z pasem ciążowym i bardzo mi się podobały. Muszę sobie takie sprawić bo w swoje już tylko jedne wchodzę a reszta mnie ciśnie.

Miłego dnia dziewczyny ;-)

A my już po USG w 12 tygodniu i co najważniejsze wszystko dobrze!!!!:tak::tak::tak:
Poza tym wygląda na to, że będzie chłopak!! :) Mąż strasznie sie cieszy, Zuzia chyba trochę liczyła na siostrzyczkę ale nie pokazuje zawiedzenia, przede wszystkich bardzo chce mieć rodzeństwo, 6 lat samemu na świecie to już dość :tak: A dla mnie to będzie całkiem nowe doświadczenie wychowywać chłopca :-D

A najważniejsze że dzidzia zdrowo się rozwija i bryka jak szalona :-p:-D

anusiakaniusia zapomniałam zapytac wcześniej wiesz juz że bedzie chłopiec to powiedz czy sprawdziły ci się zachcianki ''na chłopca' jesz ogóry kiszone itp i miałaś przeczucie że to chłopiec ?

wiecie co mnie dziś smutno aż łza sie w oku zakręciła, wiecie ze nasze kruszynki mogą wróble poznać tylko z bajki o wróbelku elemelku:no:
sroki,ptaki krukowate,zamknięte smietniki,brak pokarmu i zanikajace miejsca legowe doprowadzają do wyginięcia tych ptaszków.
smutno bo to sympatyczne ptaszki i pożyteczne :tak:
teraz dokarmiamy ptaszki-mamy karmnik na parapecie:tak: maleńki więc na większe ptaszki typu kosy czy gile niema co liczyć jest mnuuuuustwo sikorek-2 gatunki :tak:ale wróbla jeszcze nie było:-(

My też mamy karmnik i sikorek u nas pełno, wróbelek może jeden się zapędził tylko. Na szczęście u nas jest ich bardzo dużo :) Z karmnika największą radość ma kot, obserwacje i polowanie za szybą ;)

Cześć laseczki :-)

Przeczytałam wszystkie Wasze historie - coś niesamowitego - każdą z osobna czytało się rewelacyjnie :-)

Ja muszę zabrać się za sprzątanie, a tak mi się nie chce :no: U mnie słoneczko świeci ale jest zimno, dziś na obiadek do mamusi jadę więc gotować nie muszę drugiego dania, bo zupkę ogórkową to mam z wczoraj ;-)

Miłęgo dzionka Wam zyczę ;-) Zajrzę później ...

cześć laseczki :) U nas w Krakowie mgliście i zimno :/ eh dziś ja miałam ciężką noc :( ciągle się budziłam, ułożyć nie mogłam. I dziś taka jakaś osłabiona jestem ... dobrze że mężulek w domu i zaoferował się, że zrobi obiadek :) Wg mojego życzenia będzie kapuśniak i pierogi ruskie okraszone cebulką mmm mniam :) Później będziemy musieli wybrać się do Futury kupić Tosi jakieś spodnie zimowe, a tak mi się nie chce, ale może wypatrzę dla siebie coś luźnego :p Tylko muszę się jakoś zmobilizować żeby z łózka wstać. Jak wyszłam spod prysznica to tak jakoś mi się w głowie zakręciło i od tej chwili ciągle leżę :/ Miłego dnia kochane

reklama
anula zazdroszcze kuchcika... Moj nawet z herbata ma problem, nic nie potrafi zrobic.

Ja juz w stresie przed wtorkiem. Odezwe sie chyba dopiero wtedy bo jakos nie moge sie na niczym skupic :-(

Do góry