Szkoda :-(
Wiem.
Więc tylko tamta zamknięta grupa nas ratuje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda :-(
hej
ja dziś cały dzień za domem, młody chory, więc kisiliśmy się u babci, znów mam tysiąc postów to przeczytania
chyba nie nadrobie
Tego forum nie da się zamknąć...![]()
dziękuję za pomoc!czapelka- ja też zamiast kogoś zapytać to kombinowałam z tym suwaczkiem godzinę, robisz tak klikasz np. na mój suwaczek, otwierasz stronkę, tworzysz swój i wklejasz go do sygnatury, cała robota 2min.
Kurcze czekam na te wieści z wizyt, mam nadzieje że zaraz się coś pojawi. Ja dziś tez miałam wyjątkowego lenia, ale zrobiłam krem z pieczarae, i sałatke z tuńczyka ale mój mężuś też do mięsożerców się zalicza, zawsze pyta "a jakie mięso do tego" i na kolacje będą jeszcze steki z polędwicy wołowej mniam mniam
zamkniętych podforów już nie robią, teraz te funkcje przyjęły grupy
gdyby nam zamknęli to forum, to byłby ewenement, bo zasady są raczej takie, że forów się nie zamyka - do nas na lipcowo to jakaś dziewczyna dołączyła nawet po urodzeniu dziecka
ja myślę, że rozsądnie jest "dawkować" wiadomości - tj. nie wiem, o kłótniach z mężem pisać w zamkniętej grupie, a o takich zwykłych rzeczach tu
myślę, że na tym etapie to do zamkniętej grupy powinny dołączać te dziewczyny, które chcą - jak się okaże że za miesiąc czy dwa ktoś dojdzie, to możemy wtedy zastanowić się na zamkniętej grupie czy ten ktoś może wejść