reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

cześć kobiety.Milego i spokojnego weekendu dla wszystkich.

u mnie marnie:-(. znowu bardziej plamiłam i w nocy znów wyleciał ze mnie jakiś skrzep:crazy:. Chyba łapie doła. Usg podobno "wszystko wyjaśniajace" jak powiedział dyzurujący lekarz w poniedziałek rano. Tak bardzo sie boję o mojego bąbelka:-(. chyba oszaleje do poniedziałku:eek:. trzymajcie prosze kciuki żeby na przekór wszystkim i wszystkiemu mój maluszek był ze mną cały i zdrowy i żeby na usg pokazał język tym lekarzom .

reklama
Hola trzymam za Was kciuki. Główka do góry :) na pewno będzie dobrze!
Ja się w końcu doczekałam @ i zaczynam brać tabletki. Za 20 dni zastrzyk wyciszający i ok 28.12 początek stymulacji. Nareszcie :)

Hola &&&&&&&&&& kciuki zaciśnięte &&&&&&&& będzie dobrze, musi być :tak::tak: czekamy z Tobą do poniedziałku ❤❤ serduszka dla maluszka - bądź dzielny - tak bardzo na Ciebie czekamy!!!

Wysyłam Wam trochę lata w ten deszczowy i pochmurny dzień.
Mile spędzonej soboty!!!

stylowi_pl_fotografia_piekny-sloneczny-dzien_729753.jpg

hola bedzie dobrze:) czasem tam bywa na poczatku trzymam kciuki !!! Musi byc dobrze oby ten czas szybko ci zleciał:) buziaki
asiex mnie najbardziej doskwiera ból pleców tj krzyże kość ogonowa wielki brzuch (tak mi sie wydaje) ból głowy i ostre bóle jajników dzwoniłam dzis do lekarza mowił ze tak juz musi byc!!!!!

na 15 jade na usg zobaczymy czy jajeczka rosna bo ostatnio mialam kiepsko z jajeczkami ale przy takich dolegliwosciach jestem pełna nadziejiw 7 dniu stymulki najwieksze mialo 10mm wiec jeszcze trzeba czekac:(

Hola trzymaj się kochana i proszę Cię nie trać sił. Twoja beta rosła i masz wysoki poziom. Kiedy u mnie było krwawienie i skrzepy leciały, beta wzrosła ale tylko do 116, a jej przyrost był tylko w granicy 40% a to mało. Wiem co czujesz i bardzo ci współczuję, że musisz to przeżywać. Ale kochana musisz mocno wierzyć.

Anna_ możesz nam opisać dokładnie twoją stymulację. Jakie leki kiedy i za ile?? Bardzo mnie to ciekawi bo też będę stymulowana długim protokołem ale z tych wrażeń pierwszej wizyty w nowej klinice i nowego lekarza zapomniałam dokładnie wypytać:))

Milla dzięki za info, czekam z niecierpliwością na poniedziałkowe informacje.

Im bliżej mojej drugiej wizyty, tym bardziej nie mogę się doczekać, a gdzie jeszcze długi protokół......

Życzę miłego dnia kobitki:))

reklama
Hola, trzymam oczywiscie kciuki za poniedzialkowe usg. Bedzie dobrze, musi byc!!!!

Miliaa, postanowilam uzupelniejace badania zrobic jak bede w Pl mam tez umowiona wizyte u ginia. Niech mnie i moje wyniki zobaczy tez inny lekarz.
A kolejna stymulacja w styczniu.

Piersi mnie juz tak bola ,ze chyba w poniedzialek wybiore sie do rodzinnego. Nigdy nie mialam takich dolegliwosci po @ , przed tak ale nie po.

Ostatnia edycja:
Do góry