reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Witam nowe forumowiczki.
Retiolandia trzymaj się kochana.
Hola dobrze, że napisałaś. W którym szpitalu na śląsku leżysz??

Ja dziś odebrałam wynik AMH. Wygląda to tak
w 2011 r wynik AMH 5,4
w 11.2012 wynik AMH 2,71

i bądź tu mądrym.

reklama
Witam, jestem nowa na forum ale czytam was już od miesiąca. Przeżywam wasze starania razem z wami. Dziś postanowiłam do was dołączyć z zapytaniem otóż jestem po ivf i testowalam w czwartek ale test wyszedł mi negatywnie. Ciagle nie dostałam okresu i trochę się martwi co się dzieje. Miałam transfer 1. 5 dniowego malenstwa a test robiłam w 12 dniu po transferze. Dostałam na podtrzymanie progesteron w zastrzykach, myślicie ze on mógł spowodować zatrzymanie miesiaczki? Mam nadzieje ze to nie ciąża pozamaciczna:(

Witam Was Kochane! Trochę się obijałam z odwiedzaniem forum, ale to dlatego, że co drugi dzień bylam u doktorka a w pozostałe musialam pozałatwiać swoje sprawy, a wieczorkiem padałam na twarz. Dziś się dowiedziałam, że punkcję będę miała w poniedziałek o 9 rano, dziś jeszcze przyjmuję ostatni zastrzyk gonalu, jutro Ovitrelle. Od wczoraj coraz bardziej czuję mojej jajniki, a mój brzuszek jest dość spuchnięty.

Teraz zabieram się za wasze wpisy:-)

Witam, jestem nowa na forum ale czytam was już od miesiąca. Przeżywam wasze starania razem z wami. Dziś postanowiłam do was dołączyć z zapytaniem otóż jestem po ivf i testowalam w czwartek ale test wyszedł mi negatywnie. Ciagle nie dostałam okresu i trochę się martwi co się dzieje. Miałam transfer 1. 5 dniowego malenstwa a test robiłam w 12 dniu po transferze. Dostałam na podtrzymanie progesteron w zastrzykach, myślicie ze on mógł spowodować zatrzymanie miesiaczki? Mam nadzieje ze to nie ciąża pozamaciczna:(

Jogo - witaj. Smutne wieści :-(. To na bank progesteron, bo gdyby była ciąża pozamaciczna to test bety wyszedłby ci pozytywny ( inny jest tylko przyrost potem niż w normalnej). Ja też dopóki nie odstawiłam leków nie miałam @ Ale o odstawienie zapytaj się prowadzącego lekarza. Poza tym zawsze się przed powtarza betę tak na wszelki wypadek.

Witam!Juz 5 dzien stymulacji,mam pare sincow na brzuchu poza tym ok.W poniedzialek wizyta i zobaczymy czy rosna!Pozdrawiam wszystkie co sie stymuluja,maja transfer i testuja.

reklama
Do góry