;-) dziękidoraźnie jak nie miałam to pomagała
cola-tylko ta oryginalna
zjedzenie plastra cytryny-nie wiem czemu ale pomagało
unikanie białka i słodyczy
kawałek zielonego ogórka
Wapno takie rozpuszczane w tabletce
reklama
ailatan1987
Fanka BB :)
Czapelka - Mam obok 2 apteki całodobowe, kupić Ci? 
Paulunia8713
witam
My niedawno wróciliśmy od teściów. Oprócz nich była szwagierka z rodziną, jej teściowie z córką i zięciem. Oprócz nich sporo wujostwa. Taki niby zjazd rodzinny
W każdym razie było bardzo sympatycznie choć te wszystkie zapachy nie działały na mnie dobrze. Kiedyś to bym się na ciasto rzuciła a teraz patrzeć się na nie nie mogłam. Że też mnie od tego odrzucić musiało
Mała ciągle kaszle przez co gardełko ma zaczerwienione. Jutro będę dzwonić przełożyć wizytę bo i tak nie ma sensu jechać
Pojedziemy za to na wieś do moich rodziców. Trochę świeżego powietrza dobrze nam zrobi a jej w szczególności
Tylko szkoda mężusia bo sam zostanie ale poradzi sobie. Chociaż się wyśpi
A i z siostrą się w końcu spotkam:-) Lecę po herbatkę bo mężuś zrobił
My niedawno wróciliśmy od teściów. Oprócz nich była szwagierka z rodziną, jej teściowie z córką i zięciem. Oprócz nich sporo wujostwa. Taki niby zjazd rodzinny

Mała ciągle kaszle przez co gardełko ma zaczerwienione. Jutro będę dzwonić przełożyć wizytę bo i tak nie ma sensu jechać

Dobry wieczór
)
Natis tulę... wczoraj czułam się straszliwie samotnie, a dzisiaj od rana jakiś taki niepokój mnie ogarnął, pamiętaj nie jesteś sama!
MatkaEwa ja idę jutro oddać krew, a środę mam wizytę i też już lekko się stresuję... jak zawsze... tak sobie myślę, że za 3 tyg jak wskoczę w II T to będę już spokojniejsza... oby!
Wczoraj zasnęłam chyba po 2:00. Piękny wrócił po 1:00 (a raczej go przynieśli) i nie mogłam zasnąć... dzisiaj oczywiście cały dzień nieprzytomny chodził... dobrze mu tak
Obiadek u "teściów" udany... powiedzieliśmy im, że powiększy nam się rodzina..
bardzo się ucieszyli
zawsze jak komuś mówię to później mam wyrzuty sumienia, że może lepiej nie zapeszać... że jeszcze za wcześnie... no nie wiem... na obiedzie byli też brat Pięknego z żoną... maja teraz super synka 3,5 roku, i powiedziała, że ona pierwszą ciążę poroniła w 11tc... masakra:/
ailatan mnie też boli krzyż... najbardziej w nocy i rano... nie potrafię pozycji do spania sobie znaleźć:/
ok zmykam leżakować bo ciężki tydzień w pracy mnie czeka...
Natis tulę... wczoraj czułam się straszliwie samotnie, a dzisiaj od rana jakiś taki niepokój mnie ogarnął, pamiętaj nie jesteś sama!
MatkaEwa ja idę jutro oddać krew, a środę mam wizytę i też już lekko się stresuję... jak zawsze... tak sobie myślę, że za 3 tyg jak wskoczę w II T to będę już spokojniejsza... oby!
Wczoraj zasnęłam chyba po 2:00. Piękny wrócił po 1:00 (a raczej go przynieśli) i nie mogłam zasnąć... dzisiaj oczywiście cały dzień nieprzytomny chodził... dobrze mu tak
Obiadek u "teściów" udany... powiedzieliśmy im, że powiększy nam się rodzina..
ailatan mnie też boli krzyż... najbardziej w nocy i rano... nie potrafię pozycji do spania sobie znaleźć:/
Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
Obiadek u "teściów" udany... powiedzieliśmy im, że powiększy nam się rodzina..bardzo się ucieszyli
zawsze jak komuś mówię to później mam wyrzuty sumienia, że może lepiej nie zapeszać... że jeszcze za wcześnie... no nie wiem... na obiedzie byli też brat Pięknego z żoną... maja teraz super synka 3,5 roku, i powiedziała, że ona pierwszą ciążę poroniła w 11tc... masakra:/
nie wiem z czego to wynika ale w poprzednej ciązy co komuś powiedziałam ze spodziewam się dziecka to po OOO GRATULUJĘ było opowiadanie o krewnych/znajomych/sąsiadach co to im się nie udało albo poroniła albo dziecko umarło nosz ludzie to nie mają za grosz taktu i wyczucia

mnie boli w dole pleców i promieniuje w lewy pośladek, jak mnie chwilami łupnie to jak paralityk chodzę, jak leżę jest jeszcze gorzej-czy leżę czy się wiercę-to samo-boli

ailatan1987
Ja jeszcze mam problem ze spaniem, 4-6tydz to masakra była, bo o 22 to już spałam jak nigdy
A teraz to chodzę późno spać i jak już usnę - z czym jest problem, to w nocy budzę się przynajmniej 2 razy i nie mogę spać :/ Czasami budzę się o 6-7 i już się kręcę do tej 8-9, dopóki nie wstanę :/ To chyba przez te moje myśli... Bo cały czas myślę i myślę co będzie... 
Witam w niedzielny wieczór. Synek zasypia, mąż już w łóżku czeka...takie lenistwo słodkie za nami.
Jeśli chodzi o witaminy to ja jod, dha i folik
plecy też bolą
rozkojarzona jak diabli!! Słów mi ostatnio brakuje...
Od jutra znowu sama...na szczęście ostatnie 2 tygodnie. No poniedziałek a co a tym idzie do pracy trzeba a tak mi się nie chce bleh...
Jeśli chodzi o witaminy to ja jod, dha i folik
plecy też bolą
rozkojarzona jak diabli!! Słów mi ostatnio brakuje...
Od jutra znowu sama...na szczęście ostatnie 2 tygodnie. No poniedziałek a co a tym idzie do pracy trzeba a tak mi się nie chce bleh...
DzikaBez
właśnie wróciłam z pizza hut, tak się najadłam że brzuch pęka, Ktoś pisał o witaminach ja biore pharmation mantruelle tam też kwasy są i żelazo i rózne inne witaminki, za opakowanie 60 kapsułek na allegro ok. 55 zł
Smile- wkradł Ci się zabawny błąd, bo piszesz że idziesz jutro krew oddać- oj długo jeszcze oddac nie będziesz mogła, pobrać to na pewno ale oddać
Katerinka- zobacz sobie czy w tych preparatach które przyjmujesz " w sumie" nie będzie za dużo witaminy A i E bo wiem ze nadmiar w ciąży jest szkodliwy a na pewno w preparatach "tłuszczowych" niemal zawsze jest witamina Ai E, dlatego dobrze jest brać jedne "kompletne", a co do wiesiołka to też zamierzam brać od 36 tc taż słyszałam że dobry na poród
Smile- wkradł Ci się zabawny błąd, bo piszesz że idziesz jutro krew oddać- oj długo jeszcze oddac nie będziesz mogła, pobrać to na pewno ale oddać

Katerinka- zobacz sobie czy w tych preparatach które przyjmujesz " w sumie" nie będzie za dużo witaminy A i E bo wiem ze nadmiar w ciąży jest szkodliwy a na pewno w preparatach "tłuszczowych" niemal zawsze jest witamina Ai E, dlatego dobrze jest brać jedne "kompletne", a co do wiesiołka to też zamierzam brać od 36 tc taż słyszałam że dobry na poród
MamaTrójki
mnie boli w dole pleców i promieniuje w lewy pośladek, jak mnie chwilami łupnie to jak paralityk chodzę, jak leżę jest jeszcze gorzej-czy leżę czy się wiercę-to samo-bolijutro zapytam gina o co kaman,
mnie to troche na rwe kulszową wyglada ale zapytaj lekarza:-)
ja jutro na badanie krwi i moczu

Pojutrze usg +krew
marzy mi się podejżeć płeć:-)
reklama
Zmykam do spania, ale przed postanowiłam jeszcze zajrzeć do Was. Humor dalej wisielczy, choć przyszła sąsiadka na film i bardzo miło spędziłyśmy wieczór.
Obejrzałam Masterchef'a i 'Księżną'. Jak dobrze, że żyjemy w XXI wieku i że same możemy mężów wybierać
.
MamaTrójki - skończyłam właśnie czytać 'Zwycięzca jest sam' Paula Coelho. Taki thriler bym powiedziała, ale delikatny. Zupełnie inna książka od jego pozostałych opowiadań.
Mnie też pobolewają plecy i krzyże. Czasem złapie, jak Katherinka pisze, że się ruszyć nie mogę. Byle do maja/czerwca dziewczyny - potem to już z górki. :-)
Obejrzałam Masterchef'a i 'Księżną'. Jak dobrze, że żyjemy w XXI wieku i że same możemy mężów wybierać
MamaTrójki - skończyłam właśnie czytać 'Zwycięzca jest sam' Paula Coelho. Taki thriler bym powiedziała, ale delikatny. Zupełnie inna książka od jego pozostałych opowiadań.
Mnie też pobolewają plecy i krzyże. Czasem złapie, jak Katherinka pisze, że się ruszyć nie mogę. Byle do maja/czerwca dziewczyny - potem to już z górki. :-)