;-) dziękidoraźnie jak nie miałam to pomagała
cola-tylko ta oryginalna
zjedzenie plastra cytryny-nie wiem czemu ale pomagało
unikanie białka i słodyczy
kawałek zielonego ogórka
Wapno takie rozpuszczane w tabletce
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-) dziękidoraźnie jak nie miałam to pomagała
cola-tylko ta oryginalna
zjedzenie plastra cytryny-nie wiem czemu ale pomagało
unikanie białka i słodyczy
kawałek zielonego ogórka
Wapno takie rozpuszczane w tabletce
W każdym razie było bardzo sympatycznie choć te wszystkie zapachy nie działały na mnie dobrze. Kiedyś to bym się na ciasto rzuciła a teraz patrzeć się na nie nie mogłam. Że też mnie od tego odrzucić musiało
A i z siostrą się w końcu spotkam:-) Lecę po herbatkę bo mężuś zrobiłObiadek u "teściów" udany... powiedzieliśmy im, że powiększy nam się rodzina..bardzo się ucieszyli
zawsze jak komuś mówię to później mam wyrzuty sumienia, że może lepiej nie zapeszać... że jeszcze za wcześnie... no nie wiem... na obiedzie byli też brat Pięknego z żoną... maja teraz super synka 3,5 roku, i powiedziała, że ona pierwszą ciążę poroniła w 11tc... masakra:/
ailatan mnie też boli krzyż... najbardziej w nocy i rano... nie potrafię pozycji do spania sobie znaleźć:/
ok zmykam leżakować bo ciężki tydzień w pracy mnie czeka...

jutro zapytam gina o co kaman,
mnie boli w dole pleców i promieniuje w lewy pośladek, jak mnie chwilami łupnie to jak paralityk chodzę, jak leżę jest jeszcze gorzej-czy leżę czy się wiercę-to samo-bolijutro zapytam gina o co kaman,