Witam się z Wami.
Nie wskakiwałam wczoraj na neta, jakiś miałam taki dzień, że wstałam tylko zrobić obiad a tak to spalam. Wieczorkem tylko z meżusiem zrobiliśmy sałatki bo w pracy już nie mogę patrzeć tylko na chleb. Jedną warzywną jedną owocową z ryżem - pycha ! Właśnie się jedną najadłam

Nie opisałam mojej wizyty jeszcze - a sklerozę mam taką, że zdjęcia i opis zostawiłam w domu
Piszecie o witaminkach, jak w witaminkach nie ma kwasów omega to polecam tran - teraz ja mam te kwasy w Pregna Plus ale zanim zaczęłam je łykać to piłam tran ( zresztą z synkiem tran pijemy od dawien dawna ).
Natis, mam nadzieję, że samopoczucie dziś lepsze.
Korba - śniłaś mi się dziś

Przyszłaś tak po prostu do mnie, stanęłaś w drzwiach i mimo, że nie widziałam Cię jeszcze, od razu wiedziałam, że to Ty ! - ten sen musi coś znaczyć
Katerinka, Kingusia- trzymam kciuki za wizytę, na pewno będzie wszystko dobrze !
Marcysiowa, ja mam w sumie problem z tymi spodniami, nie wybrałam się w sobotę na zakupy ciążowe tak jak chciałam ale patrzałam w necie. Najwięcej jest tych z gumą na brzuch - na zimę dobre, ale wiosną może być ciepło. Ja chyba kupię sobie jakiś jeansy zwykłe i rurki. I chyba jednak z gumą na brzuch - w pierwszej ciąży nie mogłam mieć w żaden sposób uciśnięte brzucha bo bolał.
Spodni raczej nie będę kupować przez neta a- wolę przymierzyć by nie wisiały na pupie - chcę pojechać do Galerii, na pewno pójdę do H&M Mama. Natomiast bluzki z neta - całkiem fajne są i nie drogie ( pewnie kiepska jakość ale na parę miesięcy starczy.
Pisałyście też o prezencie pod choinkę dla maluszka

Ja też pomyślałam o tym i jeżeli coś kupię to tylko ze względu na synka - że gwiazdor pamięta o wszystkich. Ale czy tak zrobię to jeszcze nie wiem.
Na pewno coś kupię jak pojadę sobie na zakupy ciążowe - muszę już - choć bodziaczka