reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się
Wczoraj ostatnia dzisiaj pierwsza:-)

Nie znoszę poniedziałków :no: od samego rana taka myśl mi chodzi po głowie.Po pierwsze @ przyjechała i brzuch mnie boli masakrycznie, po drugie od samego rana w domu awantura po Mateusz pasek zgubił a że on chudzina to wszystkie spodnie mu z tyłka spadają, oczywiście Emil mu swojego pożyczyć nie mógł :wściekła/y: No i auto nadal odpalić nie chce więc trzeba bedzie lawetę załatwiać aby je do mechanika zawieźć :no: Jak nie urok to poniedziałek...

Pa

reklama
Gosienko, hehe, sama z siebie sie usmialam i juz pisze dlaczego. Jakis czas temu pisalas o @ i pomyslalam sobie, ze masz dzien po mnie. jako, ze cos mi dziwnie ten moj cykl wygladac zaczal, a zapisywac nie lubie, to ciagle wypatrywalam wiesci o Twojej @. No i wczoraj przypetala sie moja. Cos mialam wrazenie, ze cykl mi sie skrocil. Odsapnelam zoobaczywszy, ze i u Ciebie jest :tak:;-) Co do Wrocka, to gdyby mloda nie miala akcji "ząbek", to zostalybysmy dluzej. Uznalam, ze lepiej zapobiegac niz leczyc. :tak:

Wczoraj mloda poobklejala wszystko jakimis naklejkami i tak jej sie to spodobalo, ze ja teraz na mroz i poniewierke ide, coby dzieciowi naklejek nakupic.

Dzień dobry!
Jeszcze żyję, nie mogę się ogarnąć, do tego Kuba nadal chory i w domu spędzi jeszcze cały tydzień:no:
Na nogach od 7 a nie miałam nawet kiedy zjeść:confused:
Spadam ogarnąc bączki i wracam do roboty
Pozdrawiam wszystkie babeczki!

Zielona :-D:-D:-D ty lepsza jesteś niż ABW, teraz tylko jeszcze pamiętaj kiedy mogę mieć dni płodne :-p:-D jakąś wiadomość na PW wtedy poproszę :-D

Sonia zdrówka dla Kuby

Czekam na lawetę a że śniegu znowu więcej to pewnie trochę to potrwa...

witam jestem ledwo żywa byliśmy w sobote i niedzielę u wójostwa mojego męża i niestety struliśmy się wczorajszym obiadem skutkiem czego całą noc okupuwaliśmy toaletę na zmianę:wściekła/y:. Ja na szczęście trochę się już lepiej czuję więc odstawiłam Wiktora do przedszkola a sama dotarłam do pracy. Natomiast mój ślubny musiał dzisiaj wziąść wolne.

Witam,
u mnie masakra = początek katalogu.

Mać śpi, lenka mandarynki wcina, więc mam chwilę na złapanie oddechu.
Nocka dobra dopiero od 3:30, bo wcześniej mimo butli z kaszą (całą Maciek wypił) wybudzanie do 1-1,5h - myślałam, że oszaleję.

basia - oby zatrucie minęło! Nie zazdroszczę,

zielona - fajnie, że Kostusia grzeczna była w pociągu. Co do M. to on 183cm ma. Maciek ma być wyższy:-D

aniam - aż specjalnie tą firmą sprawdziłam dla Ciebie: Babyboy Trademark 81 tu tylko pisze.

Lecę na drugie śniadanko. Może jak się porządnie najem to mi nerwy przejdą, bo jakaś nie w sosie wstałam.

Witam się i ja:-)
moja grzeczna Hania nie daje mi usiąść do kompa od wczoraj:-D wywiozłam ją na podwórko, mam nadzieję, że trochę pośpi.
Zapowiadają śnieg:wściekła/y: mam nadzieję, że nie będzie długo leżał. Chociaż Mati się cieszy,to zmechanizowana matka nie bardzo.
Sonia zdrówka dla Kubusia.
Basia również zdrówka. Dobrze, że Wiktora nie chwyciło:tak:
zielona, cieszę się, że miałyście udaną podróż. Polska kolej, niestety syf kiła i mogiła. Do tego okropne opóźnienia, brak słów. Moja mam dojeżdża do Wro. ze Żmigrodu (48 km). Codzienny dojazd do pracy zajmuje jej 5 godzin:szok:, brak słów. Pociąg powinien jechać 45 minut, ale trwają remonty i stąd te opóźnienia. Mało tego, nikt nikogo nie powiadomi, że będzie spóźnienie i ile będzie trwało. Pociąg stanie w polu i stoi.
I miałam wspomnieć, kobiet nie wiem, gdzie ty jesteś gruba:szok: dla mnie, to masz świetną figurkę.
gosienko, kciukasy za autko, oby jak najszybciej ci naprawili. Ja również nie lubię poniedziałków. Chociaż Mati tak mi dał w kość w weekend, że cieszyłam się na myśl, że pójdzie do żłoba:wściekła/y: ja okropna.
uciekam do Hani.

witam kobietki :-)

dzisiaj pobódka o 6. J. obudziłam 6:10.Dawno nie widziałam żeby tak bezproblemowo wstawał. Ubrał się migiem i już zlampionem czekał :tak: w kościele grzeczny był jak nie on ;-) uśmiech mu z buzi nie schodził...dumna z niego jestem.
Po roratach z torebki wyjęłam termos z ciepłą herbatką i kanapkę z masłem orzechowym. Wciął w drodze do przedszkola.

Poza tym jestem już po spacerze z M. Trochę śniegu u nas lezy...nie jest tego dużo takie to popudrowane ;-) wygląda ale M. miał frajde nieziemską jak mógł mamę śnieżkami obrzucić :-D

Zamówiłam w koncu prezent dla teściowej. Jeszcze mi teść i mój A. został... i teraz mam pytanie... macie w poblizu siebie jakiś outlet Adidasa?? Chciałabym kupić dla A. koszulke z kr. rękawem do biegania. Może byc z wycofywanej kolekcji :tak: Rozmiarówka... hmm XXL raczej bo do XL może nie wejść a wiem że nie lubi opiętych rzeczy... dajcie znać plis

Basia to mieliście pecha. Tak sie struć :no: współczuje i szybkiego powrotu do zdrowia życze!
Gosieńko oby laweta szybko przyjechała i autko ci w mig naprawili

Miłego dnia!

dziewczyny ale narobiłyście mi smaka na grzańca

SUPER że spotkanie wam się udało kurczę zazdroszczę tak sobie myślę że w lecie to chyba aniam nawiedzę jak mnie przyjmnie bo my często w Nadarzynie przebywamy a to już nie daleko:-D

gosieńka to się małżon wykpił:-D niezłe ziółko ci rośnie

aniam podziwiam bo ja łyżwy miałam tylko raz na nogach z marnym skutkiem. Trochę wzrostu chętnie bym przyjeła bo ja mam marne 155 cm i bez szpilek ani rusz:tak: co kg to sorry ale sama chętnie oddałąbym tak ok 10 kg:no:

gosia
trzymam kciuki aby małej dały wreszcie spokój te wredne kolki

zielona ja chętnie dołącze razem raźniej:-D to co od dzisiaj sałata ryba i woda?

mamusia i jak tam bal mam nadzieję że dobrze się bawiłyście
i córcia zadowolona

filonka uważaj na siebie kobieto

elviLenka cudna jak zawsze ach te nasze dzieciaczki

mamo Paulinki tulę
wronka :szok: ty to się najeździsz., Pocieszę że jak się ma co doroboty to ten czas szybciej zmyka w pracy gorzej jak sie siedzi i bąki zbja;-)
A ja już byłam w zeszłym tygodniu w kinie na ostatniej części sagi "Zmierzch"

A moja dziś usnęła na nocniku!!! Przyszedł sąsiad przynieść mi faktury, zagadał się, mała w między czasie chciała kupkę, poszła na nocniczek, siedzi i siedzi. Przeprosiłam sąsiada, żeby zobaczyć co z nią, a ona śpi!!!
:-D:-D:-D:-D co do kolendy to u mojej teściowej był ksiądz po kolędzie już w zeszły piątek
A u nas w przedszkolu pojawiła się szkarlatyna:wściekła/y: wredota.

Agnieszka nie poradzę bo mój sam z siebie odrzucił smoka i wogóle go nie szuka ani nie upomina się o niego

sonia zdrówka dla dziecia widzę że twoje to tak jak moje ciągle chore

reklama
Do góry