reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Tralalala, a u nas listonosz był i dzieci dostały prezenty. Dziękujemy Konstancji:happy2:

gosienko - właśnie mama dzwoniła, że jutro wraz z Anką przyjadą, na Mikołaja do dzieciaków. Nie ogarniam ich i tych ich pomysłów.

Mać śpi, a mi dziwnie. Mariusz się z Leną wygłupia, bierze miśka metrowego i udaje, że miś sam chodzi i gania za Leną a ta szaleje i zaraz pewnie brata obudzi.

reklama
Jestem juz po wizycie. leki mam brać nadal, odstawić tylko scopolan i zmniejszyc nospe.A po tych co sie zle czuje zmniejszyc tak jak to sama zrobiłam dawke o te nocną.i napewno do 35 tyg mam brać.
Oczywiscie mam skierowanie do pordni wz z cukrzycą ciążową.Ale nie wiem co mi poradzo bo te leki zaburza mi i tak wyniki.Szyjka zamknieta ale skrócona.

A co do pszenoszenia -ja pudeł nie nosze tylko zestaw obiadowy za szkła i kilka szmatek. reszte nosi K.
ja tylko juz dyryguje.

Jak mi sie uda to nadrobie póxniekj bo widze ze tu produkcja jakas wzmożona.

Tralalala, a u nas listonosz był i dzieci dostały prezenty. Dziękujemy Konstancji
happy8se.gif
:-)

moj biedny chorusek wlasnie mi padl na kolanach...:-(

POMOC PILNIE POTRZEBNA!

Maciek od 2dni bez kupy, płacze tak, że mi chyba serce zaraz pęknie. Masaż, kąpiel, czopek, herbatka koperkowa nie pomogły. Jak mu pomóc??Winna jest butla kaszy mleczno-ryżowej, którą wypił całą wieczorem w niedzielę, reszta menu bez zmian, młody jest głównie na cycu + raz dziennie dostaje słoiczek.

zielona - jak na złość nie mam śliwek, bo sama kilka dni temu je zjadłam. Zrobiłam próbę z oliwką i termometrem, kolejny masaż i przy cycu zasnął. Jutro kupię śliwki, te słoiczkowe gerbera też chyba będą dobre? Dałam mu jeszcze sabsimplex, on pobudza jelita do pracy, oby pomógł..
Zdrówka dla Konstancji!

reklama
Jestem, padam i odpadam...
Bartula w żłobku słowa dotrzymał i był, jak to babka ujęła, absorbujący, ale grzeczny :cool2:

Filonka- dbaj o siebie
Zielona- zdrówka dla Kostki
Agnieszka- Bactrim niekoniecznie ma najlepsze opinie, ale porozmawiaj o tym z lekarzem. Ja też ganiam, jak z pypciem, do tego jeszcze do roboty i już dzisiaj chyba wyczerpałam rezerwy, bo jak wróciłam do domu, to mi Kubula kawę robił a Barteq na paluszkach latał :-) kochane moje dzieciaczki.
Elvie- eh... tak to jest z rozszerzaniem diety... może połącz śliwkę z jabłkiem... a co do nocek, to on się ślini jak smok... ja bym jednak obstawiła zęby, nie głód, cycanie go uspokaja i rozmasowuje dziąsła :-)
Wronka- wiem o czym piszesz, ale jak dla nie Ty laska jesteś i kropka. Moje marzenie to te nieszczęsne 5 kg... ale chyba nieosiągalne, albo ja może za leniwa jestem...

Edit: Elvie jeśli zdecydujesz się na suszone "niesłoiczkowe" to kup raczej te eko... chodzi o to, że niesiarkowane, takie np. Śliwki Suszone 150g - misiontek.pl - Lepsze żywienie dla Twojego dziecka taki mały człowiek, to nie wiadomo na co jest wrażliwy.
I włącz mu florę bakteryjną przy rozszerzaniu diety (ja wiem, że jestem maniaczką, ale naprawdę widzę różnicę, jak ją podaję, a jak nie... Bartka ze 3 żłobkowe fale jelitowych problemów już ominęły, a tam był pogrom)

A Anięm to rozumiem, że zasypało :p

Ostatnia edycja:
Do góry