Dobry wieczór!
Dziś zakończył się jarmark. Okazało się, że mieszkają u nas same buraki co się na sztuce nie znają ;-)
Więc jakby któraś jeszcze szukała oryginalnego prezentu to zapraszam na bloga ;-)
Mam wrażenie, że na forum zostały same babki, co nadal karmią UU, a te na mm się na fb przeniosły
Ciekawe, czy jak maluszki skończą roczek faktycznie odstawicie od cyca, skoro po pól roku planowałyście ;-)

Zośka miała dziś rozwolnienie. I raz zwymiotowała. Teraz nasłu****ę, czy nić się nie dzieje... Chyba pójdę do niej spać. Mam nadzieję, że nic złego się z tego nie wykluje...
A moja bratowa miała termin na 14, ale Olka jakoś nie widać. Była dziś na ktg - zadzwoniłabym spytać jak tam, ale pamiętam jak bardzo takie telefony denerwują
Dziś zakończył się jarmark. Okazało się, że mieszkają u nas same buraki co się na sztuce nie znają ;-)
Więc jakby któraś jeszcze szukała oryginalnego prezentu to zapraszam na bloga ;-)
Mam wrażenie, że na forum zostały same babki, co nadal karmią UU, a te na mm się na fb przeniosły
Ciekawe, czy jak maluszki skończą roczek faktycznie odstawicie od cyca, skoro po pól roku planowałyście ;-)hehehehe !!!od razu przypomniała mi się moja szwagierka, która opowiadała, że jak się jej córcia obudziła rano, to ona wychodziła z pokoju na czworaka, żeby mieć czas na umycie się i zjedzenie śniadania
![]()

Oj tak... Dziecko jednak zmienia ludzimaćku - ja też już od jakiegoś czasu nie potrafię tak na luzaku poimprezować, a teraz jak już dzieć w domu, to pewnie tym bardziej będzie ciężko.

Oj to chyba za bardzo wymyślne jak na mojego tatę ;-)u nas kiedyś (kiedy mama miała narzeczonego Włocha)na święta była gotowana tradycyjna świąteczna potrawa, nie mam pojęcia jak się nazywa, ale to taki gulasz z soczewicy z wołowiną, jak lubisz soczewicę to mogę naskrobać, jak ja to robię![]()
Super imprezka!A u nas - wczoraj byliśmy na choince i było FANTASTYCZNIE!!!!! Monika pobiła wszystkie rekordy uśmiechów, piszczenia z radości i w ogóle! Każdy był w szoku, że jak dziecko może być tak pogodne i nie płakać w ogóle. A my mamy porównanie bo Szymek był w podobnym wieku na swojej pierwszej choince to dużo płakał na takiej samej imprezie. No i każdy był grzywką zachwycony. Prezenty dostali super - Monika dostała taki panel świecąco-grający, podobny do tego co chciałam kupić, a Szymek straż pożarną LEGO![]()

Zakazany owoc smakuje najlepiej ;-)jak widać odkąd dałam sobie szlaban na kompa to siedzę na nim chyba jeszcze więcejwypadało by się za obiad wziąć
Sto lat!!!A dzis swietujemy pol roczku :-)
O tak!Maćku zupa śledziowa - mniam :-). Przypomniałaś mi stare czasy, kiedy babcia nam przyrządzała ten przysmak. Zimna zupka śledziowa na śmietanie i z ugotowanymi w mundurkach ziemniakami![]()

Kombinuj, kombinuj!ale zrobiłam parę zdjęć zabawek w ramach inspiracji gdyż, za przykładem i główną inspiracją Macku i Sunshine, mam zamiar coś sama kombinować;-)

Zośka miała dziś rozwolnienie. I raz zwymiotowała. Teraz nasłu****ę, czy nić się nie dzieje... Chyba pójdę do niej spać. Mam nadzieję, że nic złego się z tego nie wykluje...
A moja bratowa miała termin na 14, ale Olka jakoś nie widać. Była dziś na ktg - zadzwoniłabym spytać jak tam, ale pamiętam jak bardzo takie telefony denerwują

Ostatnia edycja:
Stare, dobre czasy. Myślałam, że to już odeszło do lamusa
trzy msce karmila nas cycem. Na razie będę kontynuować jak panienka będzie chciała jeść ale też nie dłużej niż rok.
Moja nadal stoi w miejscu, ale już kilka osób mnie zaczepiło, że chyba schudłam i sama też dzisiaj zobaczyłam w lustrze, że ten ciążowy bębzon już nie taki straszny ;-) i rajtki jakieś takie mniej ciasne się zrobiły