reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

to masz jeszcze czas,żeby druga kreska była coraz bardziej widoczna :) już przypadki takie były,że nawet beta nie wychodziła a dziewczyna w ciąży była :)
ale wykres masz świetny ! masz strasznie wyregulowane temperatury :)

reklama
Vin kreseczka z czasem będzie na pewno mocniejsza, grunt, że jest druga :)

sama jestem ciekawa jak bym zareagowała gdybym zobaczyła II kreski, coś czuję, że pewnie to by była pomieszana radość z obawami (jak to będzie, czy wszystko będzie ok, itd)

reklama
Pyscek ja też dziś testowałam i też negatyw :-( no ale nie spodziewałam się innego wyniku bo znów miałam plamienia po 20dc więc nadal coś się dzieje z hormonami :wściekła/y:

Pyscek, Ty też masz wykres tempki jak nietoperze tak jak ja i kilka dziewczyn już mi pisało, że to oznacza, że coś jest nie tak z progesteronem lub prolaktyną. Ja też idę do Gina (albo przed nowym rokiem albo tuż po), zrobię progesteron i nie ma bata, niech mi daje Luteinę, będę sobie brała tak od 16 dc to może plamienia znikną i uda się zafasolkować (moja koleżanka też miała problemy z hormonami, dostała Duphaston i zaciążyła w pierwszym cyklu).

Do góry