reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Taką miałam myśl, czytając Wasze wpisy, że może moją wiadomością przywrócę Wam nadzieję :)

Chociaż jeszcze w 100% pewna nie jestem, ale oczka mi się już śmieją jak dotykam brzuszka ;)
wczoraj było pierwszy test i pierwsza słaba kreska, a że cały dzień w biegu to nie miałam kiedy napisać,
dziś powtórzyłam test i kreska jest jakieś 30-40% mocy kreski kontrolnej. Testów mam jeszcze 8,więc mogę robić codziennie teraz, aż wynik mnie nie zadowoli ;)

Trzymam mocno kciuki za Was i tez za siebie, żeby to co się teraz dzieje nie okazało płonną nadzieją :)

reklama
I jak tam swieta dziewczyny? ?? Moj brat (7lat) dostal tyle ze nie wie w co rece wsadzic. Ale najbardziej sie cieszy z autka do kolekcji na ktore polowal 3 lata. Tata mu wkoncu z USA sciagnol

Ja juz sie nie moge doczekac 9 stycznia, wyciagam wtedy implant czekam na krwawienie z odstawienia i do roboty... licze ze @ bedzie tak kolo 16 najpozniej i skonczy sie kolo 20stego... :tak:

hej, ale jestem przejedzona, + 2 kg na wadze :)
co do życzeń podczas Wigilii bo bałam się na zapas bo tylko dziadek wspomniał, że on czeka na prawnuka i mój chrzestny na koniec dorzucił, że życzy nam dużo potomków :) więc ogólnie nie było źle.

Dziś byliśmy u moich teściów, właśnie co wróciliśmy, ech, męczące te święta, człowiek tylko siedzi i je. :)

a jak u Was minęła Wigilia?

dziewczynki z II kreseczkami na koncie, opowiadajcie jak pochwaliłyście się radosną nowiną i jak zareagowała Wasza rodzinka?

chyba wolałabym, żeby mnie mdliło i żebym nic nie zjadła, bo objadłam się strasznie i nie mam się siły ruszać.

hmmm, teoretycznie za ok 2-3 powinnam dostać @. Ciekawe jak to będzie, czy @ przyjdzie o czasie, czy owulka była (niby testy wyszły pozytywne ale nie wiadomo czy pęcherzyk pękł).

a to dobre, ovufriend podpowiada mi, że mogę testować, hehe. Tylko po jaki kij mam testować jak znów pojawiły się plamienia po 20 dc więc fasolka nie miała szans się zagnieździć. Zdaję sobie z tego sprawę ale pomimo to mam maleńki cień nadziei, ech, ale ja naiwna jestem :no:

Karola a moze bedzie dobrze? ? Moze plamienie implantacyjne??

Ja bym chciala cos zjesc ale coz.... mdlosci nie daja mi. A w ciazy nie jestem

reklama
Do góry