reklama
A ja wczoraj 4 kawały szarlotki zjadłam
kurczę, skoro banany i jabłka mam wywalic z diety to jakie owoce mogę jeść? cytrusy odpadają dla małego alergika
???
Przydałoby się jakieś kary wprowadzić za sięganie po słodycze przez klubowiczki
np. zakaz pisania wiadomości przez 1, 2 dni ;-)

kurczę, skoro banany i jabłka mam wywalic z diety to jakie owoce mogę jeść? cytrusy odpadają dla małego alergika
Przydałoby się jakieś kary wprowadzić za sięganie po słodycze przez klubowiczki

Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Waga to swoje, a co zrobić z fałdą skóry na brzuchu? same ćwiczenia chyba nie pomogą?
Też mnie ta fałda przeraża

A wcale nie pociesza mnie to, że moja siostra mimo, że jest szczupła (nie to co ja) też ma fałdkę po dwóch ciążach

Ja tam ciast domowych sobie nie żałuje byle by nie były z jakimis kremami, poza tym bez wafelków kakaowo-smietankowych ani rusz.
;-) Za to od czekolady raczej staram sie trzymać z daleka, bo wiem, że może uczulać i tylko z tego względu nie jem.;-)

katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
wczoraj oczywiscie nie moglam sie oprzec i zjadlam lody smietankowe z toffu:-( ograniczam jedzenie do zupek,owocow itp ale nie potrafie sie oprzec slodkiemu malemu cos
cwicze i tylko dlatego waga stoi w miejscu,bo juz po tej ilosci zjedzonych slodyczy pewnie by sie powiekszyla zamiast zmiejszyc!!!przerazajace!

kanga_aga
Fanka BB :)
na fałde to nieststy może nie być leku
to może być po prostu rozciągnięta skóra, która nigdy nie wróci do normy ( zwłaszcza,jak sie dużo przytyło jak ja.. ) .. co do owoców.. naprawdę z tym jest cięzko.. jabłka można ale naprawde w umiarkowanej ilości i najlepiej przetarte a nie całe..
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Mam pytanie do dziewczyn po CC. Czy macie jakieś zestawy ćwiczeń które można stosować po cesarce? ewentualnie mozecie polecić jakieś ćwiczenia na DVD? nie wiem co mogę ćwiczyć i w jakich ilościach. Myślę oczywiście wyłącznie o ćwiczeniach stosowanych w domku

cleo28
Fanka BB :)
od poniedziałku chodzę na gimnastykę, cwiczenia są 2 razy w tyg (poniedziałek i środę) a do tego sama zamierzam ćwiczyć w piątek. Super są te cwiczenia, bardzo wyraźnie czuje wysiłek w udach i brzuszku. Mam nadzieję że ta fałdka zacznie powoli znika choć wieć że nigdy nie bedzie u mnie płaskiego brzuszka 
reklama
Podziel się: