reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

reklama
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Buziaczki zaległe dla Solenizantów. Mikołajku i Karolciu sto lat!

Dopiero dzisiaj bo jakoś tak zleciały te dni od sylwestra.
Kami poszła do szkoły a my mamy jeszcze urlop do końca tygodnia więc odpoczywamy sobie. Tez chce się wybrać na wyprzedaże ale dzieciaki muszą zostać z Przemem bo inaczej nic nie kupię. Ale musze najpierw siebie ubrać a potem dzieci dopiero.
Może poszukam od razu tych książek, o których piszecie:cool2::cool2:

Kota - moja Lena też wyjątkowo śmieje się z tego typu wyrażenień...:zawstydzona/y:"do jasnej anielki" rozbawia ją do łez...

Po 2 godzinach zadzwonili do mnie ze złobka, że malucha płacze i żeby ją odebrać do 11, bo jej wystarczy na dziś. Pani powiedziała, ze bawiła się grzecznie aż do posiłku, potem zaczela płakać i płakała, aż do mojego przyjścia...także teraz śpi w domku a ja staram sie sobie wmówić, ze napewno wszystkie dzieci płaczą na początku...

Witam!
Wszystkiego co najpiekniejsze dla wszystkich Maluszkow, Mamus i rodzin w Nowym Roku!
Spoznione zyczenia dla solenizantow-Hani, Karolci, Martusi, Zuzi i Mikolaja! Najlepszego dla Lenki!
Wczoraj nadrabialam czytanie, dzis chwila zeby cos naskrobac...
Kupinosia - ja tez tak ukradkiem czytam...
Violett,Dorotar - zdrowka dla Maluszkow!
Lysa - obyten rok byl zdrowszy dla waszej czworki!
Aneta - dzielna twoja ksiezniczka!
Asko- szybko wam poszlo z tym nocnikiem! Gratki! Ja dopiero sie przymierzam do pierwszych prob...
Sosnowiczanka - ja tez mam zamiar zaczac usypiac inaczej niz przy cycu... Powodzenia zycze i dawaj znac jak wam idzie....
u nas chrzest i impreza na plus, Maly byl grzeczny w kosciele, a na imprezie szalal az padl... a ja zmeczona... Sylwester spedzilismy w czworke (my i prababcia), Malego wystrzaly w ogole nie ruszyly.... az bylam w szoku, czasem wystarczy, ze podloga/ lozko zaskrzypi i juz koniec spania... dzis mam lenia - tak brzydko za oknem...u nas tez kumulacja wydatkow na styczen - mam zamiar kupic wozek zanim wyjade - upatrzylam sobie maclarena techno xt lub xlr ze wzgledu na czeste podroze....
Milego dnia!

Za mani ciezka noc, Alan do 1 godziny nie spal, plakal, marudzil... Na koniec dostal czopek i syrop. Dopiero usnął.. Masakra jakas...:baffled: Nie wiej jak resztę tych idących zębów przetrwam..
Teraz jeszcze M musialam zawiesc do roboty, bo popil w sylwestra i jeszcze dzis sie zle czul. A dobrze mu tak, niech cierpi sobie, u mnie nie ma wspolczucia ;p

Zaraz sama tez ide do pracy, Alanka muszę siostrze zaprowadzic.

Aneta 100 lat dla Lenki! Kurde drogi ten wasz żłobek ..:dry:

Venus tobie z okazji urodzin tez wszystkiego dobrego!

Papayka wam równiez powodzenia! Mam nadzieje ze nam sie uda!

Wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia, pomyślności na Roczek dla Karolci i Lenki !!!

Aneta- ciężko na początku będzie Tobie i małej. Inne dzieci płaczą to sie udziela. Moja poszła do przedszkola radosna, chętna a na miejscu histeria zbiorowa...Pierwszy tydzień najtrudniejszy.Oby sie Lenka szybko oswoiła z nowym otoczeniem !

papayko- no to dobrego, Bożego życia dla Igorka !

Poczytałam Was, poprasowałam, mała śpi, wracam do książki.
Wszystko mi sie już przejadło. Na obiad dziś kaszanka :)

Ja tylko podzielę się z wami wiadomością że Mikołaj znowu chory. Był zdrowy aż 1,5 tygodnia:baffled: Wczoraj był rozpalony, ale P. mówił że nie miał temp. Dziś ja mu mierzę a tam 38.4st. Coś się zaczyna dziać. Podejrzewam znowu ucho więc jedziemy prywatnie bo u nas w ośrodku mają do d... sprzet. Moja siostrzenica ma niedosłuch, pozatykane trąbki słuchowe, a jak ją u nas zbadali to pow. że jest wszystko ok:szok:

Hej hej,

U nas choróbska narazie odpuscily ale M chrzestnego żona zmarła na raka płuc..równa babka byla jeszcze gadalismy z nia przez tel w Świeta i sie smiała (byla w domu) wczoraj pojechala na badania do szpitala o dostala jakis dragawek a po nich istne "warzywko" przerzuty do mózgu dzis zmarła ... w piatek pogrzeb w Łomży i chce jechac z M i jego braciakiem tylko słyszlałąm ze w ciazy sie nie jedzi na pogrzeby...choc bardzo mi zalezy bo ja bardzo lubila.Alusia chce podarowac chrzestnej:-)nie chce go ciagac po cmentarzach...

Agapa-juz nie wiem co pisac na te wasze choróbska kiedy was one odpuszcza???ehhhh...zdrówka!!!

A ja jutro jade na Mocz ,morfolologie i tokso bo 8 mam wizyte...

Phelania to jest kolejny zabobon o tych pogrzebach, ja byłam.. i co? generalnie jeśli czujesz się na siłach, nic nie zagraża ciąży to możesz jechać, tym bardziej jeśli to była bliska Ci osoba a nie piąta woda po kisielu, to Ty musisz ocenić czy dasz radę bo to są jednak emocje.

reklama
Agapa strasznie mi przykro, widze ze u Was to samo co u nas ciagle cos!

Phelania ja jak bym czula sie na silach to bym pojechala jezeli Ci zalezy. Ja nie wierze w zabobony i takie jakies glupoty.

Do góry