mary-beth
Fanka BB :)
Hejka!
My zyjemy, ale jest nadal nieciekawie... :-
sad: Jestem juz wykonczona tym stanem, moim i Mii! :-
sad: Moje ucho nawet jakby lepiej (czyzby Amol tak pomogl?), ale leb mi nadal peka!
Jezu, tyle co ja biore tych prochow przeciwbolowych i zeby nadal tak bolalo?!?!?! 

Ankusch, Aneczka - dziekuje Wam, babeczki!
Ankusch - wspolczuje, strasznie sie meczy z tymi zabkami... :-( Mii wylazi teraz jedynka i dwojka gorna naraz i obawiam sie, ze to pogarsza jej stan o 100%! :-( W sumie juz chyba ze 2 miesiace nie spimy! :-
-
-
-( O tych super przespanych nockach bez pobudek juz nie pamietam...
My zyjemy, ale jest nadal nieciekawie... :-
Jezu, tyle co ja biore tych prochow przeciwbolowych i zeby nadal tak bolalo?!?!?! 

Ankusch, Aneczka - dziekuje Wam, babeczki!
Ankusch - wspolczuje, strasznie sie meczy z tymi zabkami... :-( Mii wylazi teraz jedynka i dwojka gorna naraz i obawiam sie, ze to pogarsza jej stan o 100%! :-( W sumie juz chyba ze 2 miesiace nie spimy! :-
Jak tam po wizycie u rodziców?
Jak dziś po nocce Tysiunia??

co one nie wyprawiają
i już po pierwszej dawce leczenia jest o niebo lepiej w nocy, pomimo, że rosną żeby ( właśnie rosną 4 trójki naraz, więc brakuje już tylko 5 :-)) więc wpadam podzielić się takim niusem i zachęcić do przebadania niesfornych w nocy bobików, szczególnie tych żłobkowych.
No, ale nie zaproponowac zadnego alternatywnego leczenia?!?!?!? To jest normalnie komedia!!! Zrobilam Mii wczoraj syrop z cebuli i podaje i mam cicha nadzieje, ze pomoze. M. mowil, ze jakby nawet z nia dzis lepiej, ale ja wole sie jeszcze nie cieszyc... Zobacze jutro... Na IP maja podejscie jeszcze wrecz gorsze. Tam trzeba najpierw zadzwonic, bo oni nie chca, zeby im sie wszyscy z byle czym zwalali, wiec jak przez telefon Cie odesla, to w sumie juz nawet nie ma po co jechac... Mia na szczescie nie goraczkuje, ale to wystarczajacy dla nich powod, zeby sie nia nawet nie zainteresowac...