Aga sliczne zebiszcza - znaczy ja na razie widze jednego, ale jak juz pisalam kiedys Aylin - slepa jestem
Polaa trzymaj sie. Oby bylo lepiej.
nocka nieciekawa, mały budził się z histerycznym płaczem, czy te zęby będą go tak męczyć dopóki nie wyjdą całkiem czy to już następne idą

na szczęście Dentinox daje radę i jak małemu posmaruję dziąsełka to zasypia
Mam nadzieje, ze szybko przejdzie. Powinno byc lepiej jak juz sie przebily, ale ciezko stwierdzic. Niektore maluchy maja tak, ze placza caly czas z bolu, a inne ledwo zauwazaja zabkowanie
Alez ten czas szybko leci - Iwon wrocila do pracy. Powodzenia! Bede trzymac &&&& choc nie wiem czy to potrzebne, bo jak widze, mialas super przyjecie.
Witam się i ja
U nas nocka spoko jedna pobudka o 4, ale wczorajsza noc to masakra co chwilę musiałam wstawać bo mała budziła się z płaczem i aż się zanosiła hmmmmmmmmm ale jak Was tak czytam to też zwalam to na ząbki, myślałam na początku że to może za dużo emocji w ciągu dnia

.
Moja mała właśnie uskutecznia drzemkę, a ja się zastanawiam czy iść dziś na solarkę czy nie ???!!!!
U nas tez nocki ciezkie :/ Zeby niby juz wyszly (chyba, ze nastepne ida), nadmiar wrazen raczej nie, bo siedzielismy w domu... Moze ten lek separacyjny?
Jak masz ochote i lubi to idz na solarium

Ja bardzo lubie opalona skore i sama bym chodzila, ale mam jasna karnacje i mi nie sluzy. No i opalenizna znika szybciej niz ta z tubki
witajcie w Nowym Roku!!!!!
Wpadam dać znak, że żyjemy. Jesteśmy juz po chrzcinach ( w galerii kilka fotek). Było tak jak sobie to wyobrażałam, więc jestem zadowolona.
Nie udało mi się Was nadrobić, za dużo napisałyście przez ten czas, kiedy tu nie zaglądałam, a mamy jeszcze gości, więc nie mogę sobie pozwolić na to, żeby pół dnia przed kompem spędzić i Was nadrobić - wybaczcie. Jeśli któraś z Was pisała coś do mnie, to bardzo proszę o ponowienie pytania.
hatszept - spóźnione gratulacje dla naszych maluszków, które już mają za sobą 7 miechów. A Nowy Rok spędziliśmy bardzo miło, ale bez szaleństw. Wiesz my juz prawie geriatria, to juz nie ma co fikać.... hihi.
Wszystkim maluszkom, które dziś kończą 7 mies. - gratulacje!!!!
Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobrze, ze chrzciny sie udaly

Chrzilas w Irlandii czy w Pl, boo jakos mi umknelo.
Cześć Dziewczynki, po długiej nieobecności

Po pierwsze to wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

)) Przede wszystkim dużo zdrówka dla Was i maluszków;*
Mnie niestety to zdrowie opuściło... od paru dni katar, kaszel... ogólnie u mnie stan ZOMBI...;/ Mała też podziębiona, leci na syropkach więc jakoś w miare dobrze jest, mąż już wyzdrowiał ale nadal na chorobowym, więc mam chwilkę dla siebie na regeneracje

Iwon, powodzenia w pracy
no to zdrowka dla Was
No my po n-tej wizycie kontrolnej Kuba już jest prawie zdrowy został mu tylko kaszelek wiec za ok dwa tygodnie szczepienie.
alijenka- śliczny zębolek.
My mamy dwa już spore zębolki jak się Kuba uśmiecha to takie dwie perełki bialutkie od razu widać.
Dobrze, ze maly juz lepiej. Kaszelek szybko przejdzie.
Kasia.natka a w ktorych sloiczkach jest zoltko? Ja bym nie dala 2 dni teraz.
U mnie 3 pobudka o polnocy wlasnie gdy mialam klasc sie spac. Po pol godziny usypiania w lozeczku wzielam go do siebie. Po kolejnej pol godzinie w koncu zasnal
Oj oby sie te nasze dzieci naprawily. A jak wzielas go do siebie to sie uspokoil? Bo jak ja swojego wezme to dalej wierzga i ryczy
Munka lacze sie w bolu

Nocka znow nie za ciekawa. Nic mu nie pasowalo. W koncu poszlam z nim do salonu i wlaczylam tv

Pogapil sie ze mna 15 minut i padl.
Kifsi trzymam kciuki i za nocki lepsze i za dukanie (to o diete Ducana chodzi?)
Jak juz pisalam wyzej nocka byla bee ;-) Ale teraz przynajmniej nie buczy i moge cos porobic. Humor tez juzmam troszke lepszy i cierpliwosci wiecej - dziekuje za wsparcie dziewczyny.
No i widzialam, ze czesc dziewczyn przechodzi na diete. Ja tez, ja tez! Odchudzam sie od 2.01 -licze kalorie, bo MZ nie dziala

W swieta prztylam nie wiem ile, ale po raz pierwszy zobaczylam na wadze 75 kg. Ale w d... z waga gdyby moje cialo jakos wygladalo. niestety nie wyglada - opone mam taka, ze moglabym sluzyc jako kolo zapasowe do tira

Wiekszosc spodni mam z niskim stanem wiec to sie w ogole slicznie komponuje