agaundpestka
Fanka BB :)
Moje dziecko od 10min śpi
zasnął w minute, ale od 12tej nie spał
i może ja tez dziś wcześniej pójdę do łóżka 

A nie możesz z nim zostawać przez ten okres adaptacyjny, aby nie zostawiać od razu dziecka z obcymi??mam dola takiego jak stad do nie wiem gdzie ... po tym zlobku oczywiscie... jak weszlam do zlobka to slyszalam jak placze chcialam wejsc a one kazaly mi wyjsc ... no i tak sluchalam az sie nie uspokoiltak mi sie serce krajalo niby spal prawie caly czas ale jakos mi sie wierzyc nie chce bo jak go odebralam o 10 to zasnal o
Hormony hormonami, ale jedzenie robi swoje, ja przed ciążą się odchudzałam intensywnie jadłam po około 800kcal, chodziłam na fitness 5razy w tygodniu plus rower po min 30km dziennie, a teraz ruch to spacery zajadałam stresy plus hormony moje- więc mam za swojeJa od sierpnia przybralam 8. I to nie tak, ze przez hormony (jak byc moze w Twoim przypadku) - ja po prostu jadlam non stop ( z mala przerwa na diete przedswiateczna). W swieta i przed Sylwkiem to nawet nie mialam kiedy zglodniec, a juz jadlamZobaczysz wezmiemy sie za siebie i po oponkach nie bedzie sladu
No a Ty koniecznie musisz lekarza odwiedzic. Moze wystarczy cos unormowac i waga sama spadnie.

No niestety nasz cudowne urzędy :/ ja w przyszły wtorek mam termin ciekawe czy będa mi jakąś prace roponować.Hej
Dziś dzień w rozjazdach w załatwianiu. A miałam jechać tylko do up dowieźć jakieś papiery ze szkół. Oczywiście: "Ale pani nie chce tego od ręki???" itd itd. Jedna szkoła akurat zlikwidowana więc dodatkowo szukanie źródła informacjiNo i może w tym tygodniu się uda a może nie. (Pani, która się tym ostatecznie zajmuje w archiwum OCZYWIŚCIE jest na urlopie do środy itd).
To najważniejsze i fajnie, ze taka nianiaDostane nowy telefon - i darmowy dostęp do neta (bb???)
Zobaczysz wezmiemy sie za siebie i po oponkach nie bedzie sladu
na szczęście już śpi, ale ciekawe co przyniesie noc... tak sobie pomyslalam, że z dwojga złego lepiej jak teraz jest nieznośny przez te zęby niż jakby to miało być po moim powrocie do pracy, bo wtedy mam nadzieję się wysypiac
chyba mu po kryjomu dzieciaka w torbę wepchnę
nie gniewajcie się
a gdzie to jest?
Mała znowu ma katar i to chyba przez to jest taka marudna...
;-)