reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie wiem czy co poniektóre z Was dobrze rozumieją że mój dom nie jest Drewniany "drewniany" tylko poprostu konstrukcja jest z drewna a zewnątrz jest normalnie otynkowany i wygląda jak każdy inny dom murowany:) w środku też mam normalnie tynki na ścianach:) Po prostu technika budowania jest inna:) takie domy się stawia w kilka dni:) Ściany powstają na hali produkcyjnej, na działce się je tylko ustawia na fundamentach i potem pokrywa cały dom dachem:) :-):-):-)

reklama
witam:) umówiłam się do dentysty, dopiero za 2 tyg ale postęp jest - dziękuję za mobilizację.

Nika- przyzwyczailiśmy się do sytuacji ale wiadomo bywają gorsze dni
Niemartwsie- kciuki zaciśnięte :-)
Aniolek - podoba mi się to że te domy można szybko postawić .

Dziewczyny bierzecie kwas foliowy??

Nie wiem czy co poniektóre z Was dobrze rozumieją że mój dom nie jest Drewniany "drewniany" tylko poprostu konstrukcja jest z drewna a zewnątrz jest normalnie otynkowany i wygląda jak każdy inny dom murowany:) w środku też mam normalnie tynki na ścianach:) Po prostu technika budowania jest inna:) takie domy się stawia w kilka dni:) Ściany powstają na hali produkcyjnej, na działce się je tylko ustawia na fundamentach i potem pokrywa cały dom dachem:) :-):-):-)
Aniołek ja wiem o czym piszesz:) Taki domek to marzenie moje i Mojego.
Tylko niestety kasy brak.Może kiedyś się marzenie spełni.

Amelia ja od miesiaca Biorę Merz Spezial - witaminki na moje wypadające włoski - i tam już jest kwas foliowy 400 µg a ja biorę dzie tabletki dziennie więc wydaje mi się że dawka wystarczająca. potem jak już skoncze jeśc Merz czyli gdzieś w Marcu przejdę na sam Kwas Foliowy.

Niemartwsie jak tam po wizycie? Gosiula widze ze mamy dzieci w tym samym wieku, wspolczuje chorobska. Ninex i Aniolek iloscia seksu nie ma co sie przejmowac. sa okresy ze sie chce czesciej, sa okresy ze jest rzadziej. Tym bardziej po ciazy. Jak bedziecie w moim wieku to bedzie wam sie czesciej chcialo haha. Aha i jeszcze mam dla Was info, moja przyjaciolka zadzwonila z super wiadomoscia: jest w ciazy :) To ich pierwsze dziecko wiec bardzo sie ciesze. Nareszcie. Sorki za literowki ale pisze z tel. Pozdrawiam

niemartwsie daj znac jak po wizycie.Mam nadzieję,że wszystko gra i że wizyty nie odczułaś za bardzo ani Ty ani Twoj portfel :-D

Dzięki dziewczyny :) nie było źle. Zrobiła mi jednego zęba. Powiedziała, że więcej ubytków nie widzi, ale muszę się umówić jeszcze raz, to mi oczyści z kamienia i wypiaskuje i wtedy będzie wszystko dokładnie widzieć. Tak więc będzie wizyt ciąg dalszy. W ogóle babka wesoła, mówi, że na pewno dam radę bez znieczulenia. No i dałam, ale myślałam, że mi mózg przewierci na wylot :|
Ta dentystka bierze bardzo niewiele za plombę, bo tylko 60 zł, a trzymają się wieeeele lat :)
Nika gratulacje dla Twojej przyjaciółki :D
Amelia ja jeszcze nie biorę, bo mam zapas pozostawiony u teściów. Jak tylko u nich będę, to je zabiorę i zacznę łykać.

Witam wieczorową porą!
Niemartwsię dosyc, że być może mobilizujesz nas do wizyty u dentysty to jeszcze pięknie zareklamowałaś nam przebieg twojej wizyty- brawo!!!
Ja juz od roku jade na kwasie foliowym.
Moje dziecię ogląda barwy szczęścia ma wyjątkowe chwile bo jest chora i może zasypiać u dziadków w łóżku a tak to przed 20 już u siebie w łóżeczku śpi.
U nas bobosexiki niby były regularne ale jak się wykurujemy i pobadam się toruszamy co 2- 3 dni
Ok miłej nocki babeczki

reklama
niemartwsie super,ze masz to juz za sobą :) oj ja mam chyba z 3 zęby do zrobienia :baffled: Nika to bedziesz ciocią :-) mój mąż ogląda film a ja buszuje w internecie i znalazlam to : Home - Edward Sharpe and The Magnetic Zeros Acoustic Cover (Jorge & Alexa Narvaez) - YouTube
zobaczcie to KONIECZNIE! mnie na maxa rozczulilo :-p tata śpiewa z córcią ... odrazu powiedziałam męzowi,że ma się nauczyć to grać bo kupił gita 2 lata temu i grał na niej..3 razy .:no: co do kwasu foliowego to jutro po pracy jadę kupić i zaczynam brać :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry