reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

reklama
NATIS XEZ kochane mocne kciukasy na pewno będzie dobrze musi być

ja mam pytanko bo widze że jesteście obcykane w wynikach ja dopiero teraz robiłam tokso i rózyczkę i mam wyniki
tokso 0,0 IU czyli znaczy to że nigdy nie chorowałam tak ????
a różyczka 28,0 IU / ml I TEGO nie wiem jak rozumieć ???

Dzika wstyd pisać ile mam cm w brzusiu ale trudno napisze więc na wysokości pępka mam JUŻ 102 cm :szok: proszę pocieszcie mnie że też tyle macie :zawstydzona/y::baffled:

ja po wywiadówce SYNEK UCZEŃ NA A*( dla nie wtajemniczonych to najlepsza ocena ) więc mamusia dumna
a pogadałam sobie z mamusia kolegi mojego synka bo tak sie złożyło że jesteśmy we 2 w ciąży a własnie z Tą dziewczyna od początku sie jakoś najbardziej polubiłysmy i nasze dzieci sie tez lubią i teraz we dwie z brzuszkami paradowałysmy ona ma termin na maj więc brzuszki prawie takie same haha inne matki sie śmiały że sie umówiłyśmy fajnie bo mamy wspólny temat i razem na spacerki bedziemy chodzić :-) ona ma już 3 synów i teraz juz na 100% DZIEWCZYNKA więc suuper bo potem znowu nasze smerfetki będą razem do szkoły chodziły :tak: a będą się znały od malutkiego więc może jakieś przyjaciółeczki będą heh :tak: strasznie fajnie tak na żywo pogadać z druga ciężarną szkoda że my tak po całej Polsce rozsiane a z mojej okolicy to juz całkiem nikogo nie ma :-(

Ja już wróciłam.
Z maluszkiem wszystko dobrze. Będzie synuś :)
Ale ze względu na ból brzucha, te spinanie idę na kilka dni do szpitala :(
LEkarz stwierdził, że lepiej się na kilka dni położyć, dostać kilka zastrzyków na rozlużnienie niż poronić bo ciąża rozwija się jak najbardziej prawidłowo. /Odezwę się jak tylko wrócę. Trzymajcie się cieplutko kochane

teri- ja Cie nie pociesze z tym obwodem mam 82 ale szybko wzrosnie bo apetyt mam nieziemski, a co do przeciwciał to powinnaś miec normy, jesli tokse (IgG) o to nie chorowałaś, a na rózyczke nie znam norm ale pewnie byłaś szczepiona
U mojej tesciowej wczoraj była siąsiadka i się okazało ze jej syn też sie dziecka spodziewa, żona ma termin na maj tez się cieszę bo to parę domów od nas, mój M. zna sie z tym chłopakiem dośc dobrze chociaż tamten jest od niego o 6 lat starszy ale i tak fajnie że będzie towarzystwo do zabawy

Paulunia- gratuluje ze ciąza rozwija się prawidłowo i dobrze że masz lekarza który woli "was zabezpieczyć" przynajmniej nie będziesz się denerwować

Ostatnia edycja:
maaatulo :( Natis,Xez trzymam za Was kciuki

Paulunia. gratuluję synka :-) A lekarz dobrze mówi.Lepiej nawet dostać te zastrzyki ale żeby wszystko tam dobrze się ułożyło i nie bolało..Trzymaj się kochana i wracaj szybciutko! wszystkiego dobrego :*

Chociaż mi na samo wspomnienie zastrzyku w szpitalu już się tyłek spina :p Ale też chyba wolałabym wybrać zastrzyki i być spokojna,bo tak to boli i boli i dupa:-(

Ostatnia edycja:
Natis kciuki zaciśnięte ;-)

Paulunia
gratuluję synusia i trzymaj się tam w tym szpitalu i dawaj nam znac co i jak ;-)

Teri fajnie, ze masz taką znajomą, zawsze to raźniej we dwie ;-) Ja mam 3 kumpelki w ciąży, dwie mają terminy na koniec marca, a jedna na koniec kwietnia, więc różnica też będzie niewielka, marcówki mają synków, a kwietniówka jeszcze nie wie ;-)

Dziewczyny czy Was już męczy zgaga??? Ja od klilku dni lecę na Gavisconie (na syropie, nie kupujcie tabletek, bo są do żucia i są ochydne bleeeeeeee)

Natisku daj znać od razu jak wrócisz! Ty Xez też... czekamy!

Dziewczyny z tą lista z nr niezły pomysł, tylko najlepiej gdyby to był jakiś zamknięty wątek...:)

Podglądałam też u innych i fajny pomysł jest też z tematem
"HOT NEWS" wiadomości ze szpitala i SMSów (BEZ KOMENTARZA)

można by zamieszczać w wątku info jeśli któraś będzie w szpitalu czy coś tak jak np ostatnio MamaTrójki, a temat rozwinie się i to znacznie już w połowie maja, kiedy to będziemy mogły pisać już o samym pobycie w szpitalu, bo pewnie wtedy się zacznie. Bez komentarza dlatego, żeby te ważne info nie zgineły gdzieś w natłoku innych postów (tak jak na temacie ogólnym, gdzie o wszystkim piszemy) i własnie w ogólnym mogłbyśmy komentować te Hot News:) dzięki takiemu wątkowi na bieżąco wiedziałybyśmy co się z ktorą dzieje... co myślicie?

Paulunia gratuluję SYNKA i udanej wizyty:) lekarz ma rację, lepiej dmuchac na zimne, informuj nas.

Ostatnia edycja:
reklama
Ale się dziś dzieje !!! A ja akurat mam niewiele czasu na forum :-(
Słuchajcie kobietki martwię się o Was - Natis , Xez czekam na pozytywne sprawozdanie z kontroli !!!
Paulunia -
gratuluję synka . Wracaj szybko z tego szpitala - jak trzeba to trzeba:-(
Też myślę , ze wątek z smsami to dobry pomysł :tak: Potem trzeba czekać tyle czasu żeby się dowiedzieć co u leżakujących w szpitalach .

Do góry